• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #48292  autor: hiper
 25 sty 2006, 00:15
Witam,

Trochę szukałem na forum, ale nie moge znalezc informacji - byc moze zle szukam?

Chce zmienic telefon na nowy, spelniajacy nastepujace warunki:
- duzy i dobry wyswietlacz
- duza pamiec na smsy - najlepiej ok. 500 lub bez limitu (moje 150 to za malo)
- dobra bateria.

Firma nie jest bardzo wazna, byle dobrze chodzil. Moge przeznaczyc tak do 700 - 800 zl (allegro).

Bede wdzieczny za propozycje.

#48298  autor: Bartosz
 25 sty 2006, 06:17
Panasonic SA6 lub VS3 - nowe w Euro :-D

#48299  autor: Frasio
 25 sty 2006, 06:46
Kup sobvie wspomnianego panasonica, albo coś z symbianem - SX1, 6600, bo wtedy tylko ściągniesz jeden program i masz b.o.

;)

Ale jak chxcesz good baterię, to bierz panasonica, a jak będzie za mało pamięci, to se ściągniesz takie coś za dychę z jamby i wtedy już również masz b.o. ;). ;)

Obrazek

#48314  autor: Kaczy
 25 sty 2006, 09:26
Frasio pisze:Kup sobvie wspomnianego panasonica, albo coś z symbianem - SX1, 6600, bo wtedy tylko ściągniesz jeden program i masz b.o.
Ale przecież w wielu telefonach istnieje coś takiego jak archiwum sms.
Tam możesz wrzucać sms-y niemalże bez ograniczeń. Jedyne ograniczenie do dostępna pamięć.
Taka funkcja instnieje również w S55.
Ja np. w swoim C75 mam zapisane już ponad 300 sms-ów. :twisted: :twisted:

[ Dodano: 2006-01-25 9:28 ]
A robisz to tak, że otwierasz skrzynkę sms-ową, prawy klawisz przy smms-ie i opcja archiwum.

Jest to jakieś rozwiązanie, które nie wiąże się z kupnem nowego tela, tylko dlatego, że brakuje Ci miejsca na sms-y

...::: Made for loneliness :::...

#48366  autor: hiper
 25 sty 2006, 13:15
@Kaczy - takie archiwizowanie troche odpada, bo pozniej sie trudno filtruje po dacie, a ja tych smsow mam naprawde duzo i musze sie w nich orientowac.

Sprobuje cos sie o tych panasonicach dowiedziec.

Dzieki za pomoc :)

#48374  autor: piotrz
 25 sty 2006, 13:34
do smsów to super jest 7650. jest tania, ma MNÓSTWO pamięci na smsy, aparat i symbian
a w cenie tego panasonica to poleca 6630, lub 7610

#48380  autor: Vin
 25 sty 2006, 14:10
Nokia NGAGE QD :D Tam sków miesci się ponad 500 :) I masz radio i gry :)

#48387  autor: kamil1221
 25 sty 2006, 14:23
Moj byly telefon Philips355 mial pamiec w archiwum sms (pamiec telefonu) okolo 300 sms-ow. Telefon nie jest drogi. Na allegro schodzi po maksymalnie 200 zl.
Allegro 1 Allegro 2 Allegro 3 allegro 4

Dane techniczne Philips 355