He he zadzwoniłem dzisiaj do BOK-U i miła pani powiedziała, że "strefa G" to jest połączenie z pocztą e-mail np. home.pl , ja na to mówię, że nie mam żadnego e-maila skonfigurowanego w telefonie więc takie jest niemożliwe, no to ona zaniemówiła. Kurcze normalnie mają tam jakiś burdel, każdy na infolinii mówi co innego,syf jakich mało.
Nie zjada, tylko ściąga aktualizacje, które można przestawić na instalacje ręczną i wtedy pojawia się tylko powiadomienie o aktualizacjach i jak jesteś na wifi to sobie ręcznie pobierasz. Domyślnie jest to wyłączone i wszystko leci z automatu. Równie dobrze możesz napisać, że komputer jest dziwny bo ci zjada GB pobierając aktualizacje.agaak pisze:Ogólnie dziwny ten Android, ludzie opisują na forum jak im GB zjada...
To może lepiej powiedz, że masz stary telefon który nie ma transmisji danych?lukasssw pisze:dzwoniłem do BOK gdzie poinformowano mnie, że jest to transmisja danych do strefy gier, nic nie dały zapewnienia że w telefonie mam transmisję pakietową wyłączoną.
Strefa G nie jest strefą gier. Odkąd mam nowy plan taryfowy ani razu nie wchodziłem na stronę m.orange.pl więc tym bardziej do strefy gier.