Wiecie co, najlepiej wszystko przeliczyć i przejść na ORANGE GO. Przy doładowaniu za 100zł masz 3 bezpłatne numery na 2 miesiące i 120 minut do wszystkich sieci na miesiąc. Po tym okresie odpalasz pakiet 1000 minut na 14 dni za 10zł (można liczyć 2000 minut na cały miesiąc za 20zł) i jest pięknie. Można to traktować jako bezpłatne, nieograniczone rozmowy do Orange za 20zł/m-c.
Zapewne jakby taką opcję dawali w abonamencie to byście brali w ciemno. Policzcie sobie. Weźmy chociażby 100zł. Niech wystarczy na 3 miesiące i już jest dobrze (33,3zł/m-c).
Żaden abonament mnie nie skusi. No! Chyba, że przy abonamencie 29,90 dostanę 5 bezpłatnych numerów do Orange i do tego 120 minut do wszystkich sieci i jeszcze pakiet SMS/MMS w cenie. To wtedy podpisze.
Powiecie, że nie ma takiej oferty? Ja zaczekam

ale ładne marzenia mam. Dlatego chyba rzucam abonament i przechodzę do Orange GO. I nie wiążę się z operatorem, w każdej chwili mogę podpisać umowę. A Orange ma nas w głębokim poważaniu i tyle. Byle co miesiąc na ich konto wpływały pieniądze.
Źle mówię?
[ Dodano: 2011-06-14, 21:54 ]
pawlisko123, najlepiej jest zadzwonić pod *100 i odpowiedź gotowa. Wydaje mi się, że TAK! Liczy się numer w sieci, ale mogę się mylić.