• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #48060  autor: daniel
 24 sty 2006, 11:52
Mam takie jedno male pytanko :wink:

Jezeli mam telefon z symbianem, to da sie wgrac w jakikolwiek sposob do niego GPS, lub zrobic cos aby ten GPS mial.

Z gory THX :roll:

Lights are blinding my eyes...

#48084  autor: Przemek
 24 sty 2006, 13:07
Chyba nie :?

#48097  autor: piotrz
 24 sty 2006, 13:53
gpsa programowo nie wgrasz. możeesz dokupić.
jest coś takiego- nazywa się tomtom. tylko jest to dość drogie.tu jest coś takiego, ale od razu z telefonem.

#48111  autor: daniel
 24 sty 2006, 15:11
A jak Wy myslicie?

Lepiej sobie kupic Palmtopa GSM, z GPS, czy zwykly telefon z symbianem, i dokupic TomToma?

PS: potrz masz pomogl

#48113  autor: piotrz
 24 sty 2006, 15:21
zdecydowanie lepiej kupić palmtopa z gpsem. jesdnak to już jest zupełnie inna (wyższa) półka urządzeń-wielkie dotykowe ekrany, szybsze procesory itp.

p.s- dzięki

#48117  autor: daniel
 24 sty 2006, 15:37
a znacie moze jakies specjalne modele palmtopow, tylko prosze aby nie mialy klawiatury qwerty, bo jej strasznie nie lubie...
Na allegro znalazlem dwa, ale sa ona strasznie drogie :|

#48118  autor: Klusek
 24 sty 2006, 15:50
Nie musisz kupować palma żeby mieć GPS zawsze możesz dokupić odbornik GPS który będzie się łączył z telefone przez Bluetooth lub kabel. Więcej na ten temat znajdziesz np. tutaj, niestety zabawa do tanich nie należy.

Obrazek
Obrazek

#48119  autor: daniel
 24 sty 2006, 15:53
Mam do dyspozycji do 2000 zl.
Starczy na jakis, porzadny, firmowy sprzet.

Aha no i zalezy mi, abym nie nosil tysiace kabli, i sprzetow przy sobie.

Czyli pasowal by jakis palmtop gsm, z gps i aparatem.

Macie jakies propozycje?

#48120  autor: piotrz
 24 sty 2006, 16:10
acer n35 (tylko brak aparatu)
eten m500

#48123  autor: Dragon
 24 sty 2006, 16:29
Motorola A1000? Tylko ze w niej jest dlugi czas laczenia z satelita
Ja bym jednak polecil MDA III i do tego modul GPS

#48157  autor: daniel
 24 sty 2006, 18:39
Dzieki Panowie...
Na razie sie wstrzymam i poszukam jeszcze cos :)

KTO PRZESUNAL TEN TEMAT, PRZECIEZ ON BYL W TYM DZIALE???
BOZE SWIETY, JAKIS MOD BAWI SIE W KOTKA I MYSZKE, A TO MI POSTY USUWA, I TEMATY PRZESUWA...
ZROBCIE COS Z TYM!!!!!!!

#48196  autor: Dragon
 24 sty 2006, 20:30
ja przesunalem, dyskusja rozwinela sie w kierunku "co wybrac" wiec sie nadaje, za to posty to juz nie ja usuwalem

#48206  autor: MarcinK
 24 sty 2006, 20:42
hmmm a moze z innej beczki, Siemens SXG75 :wink:

#48277  autor: Klusek
 24 sty 2006, 22:55
Tankian pisze:hmmm a moze z innej beczki, Siemens SXG75 :wink:
Nawet nie głupi pomysł tyle, że na dzień dzisiejszy nie ma chyba jeszcze map dla Polski no i nie można zapomnieć o abonamencie za usługę (abonament roczny kosztuje 99 euro).

Obrazek
Obrazek