• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#46550  autor: tomekk
 19 sty 2006, 22:01
piotrz pisze:
Frasio pisze:Widzę że nikt, powtarzam NIKT nie podał prawidłowej odpowiedzi.

Najlepszym wyborem będzie ... Nokia 3660.
3660 będzie najgorszym wyborem. :? nie dość, że ma starego symbiana, jest duża i stara.Na dodatek mp3 ma w strasznej jakości!

:-D :lol:
Hehe te kolorki to zarazliwe???
Ja uciekam z tego forum!!!!!!!

#46556  autor: Przemek
 19 sty 2006, 22:06
tomekk pisze:
piotrz pisze:
Frasio pisze:Widzę że nikt, powtarzam NIKT nie podał prawidłowej odpowiedzi.

3660 będzie najgorszym wyborem. :? nie dość, że ma starego symbiana, jest duża i stara.Na dodatek mp3 ma w strasznej jakości!

:-D :lol:
Hehe te kolorki to zarazliwe???
Ja uciekam z tego forum!!!!!!!
Spoko zaraz posypią się ostrzeżenia :lol:

#46690  autor: eone
 20 sty 2006, 15:03
nie sadze..imho 6230 i sagem myx6-2 sa lepsze od tej nokii... 6230 to ladny, elegenacki telefon, z mp3 - a to byl jeden z warunkow... sagemik myx6-2 rowniez ma mp3, do tego piekny wyswietlacz i aparat 1.3mpix.. :)

Nokia - Connecting People :-)

#46699  autor: dziedziel
 20 sty 2006, 15:20
Ja bym wzioł na twoim miejscu Motorole V980 na alegro sa nowe po 480zł ma mp3 słuchawki w zestawe (naprawde dobej jakosci) 2x aparat vga, ma nagrywanie filmow, jest mały ma dwa wyswietlacze kolorowe, karta pamieci w zestawie to przewaznie 128mb, bateria trzyma 4 - dni przy słuchaniu muzyki. niestety nie ma bt i irdy, ale za to ma wiele innych funkcji i za te cene masz nowke sztuke pełen komplet na allegro. Jezeli ci pomoglem nacisnij przycisk pomogł tu na dole :-D :D

Pozdrawiam

#46703  autor: wendzior
 20 sty 2006, 15:32
mam pytanko - czy ta motka dobrze chodzi czy wolno i sie zacina bo tez o niej myslalem
a co do

sagem 6-2 sorry ale kiedys powiedzialem sobie ze nie kupie nigdy sagema i dotrzymam slowa, a poza tym jest brzydki i ma klawisze ktore mozna wydlubac :D
nokia 3660 (widzialem ze ktos mnie zrozumial :D) jest za duza i ma cienkie mp3
motka odpada - brak irdy ani bluetooha a na tym mi bardzo zalezy
sx1- keksowe :D klawisze, bydalcki wygląd i marka

czyli 6230 :D

#46709  autor: dziedziel
 20 sty 2006, 15:48
Motorola chodzi jak motorola czyli raczej dobrze z tego co wiem kolega sie nie skarzył bardzo mu sie podoba, nigdy mu sie nie zacieła ma ja 2 miechy, jedyny mankament to słabe tłumaczenie na polski, niektore opcje sa opisane po angielsku, moze te z nowszym tłumaczeniem juz nie maja tego mankamentu. Pozdrawiam Łukasz :wink:

#48095  autor: Gacek
 24 sty 2006, 13:42
Motorola v360, kosztuje okolo 500zł, ale ma BT, slot na karty, w zestawie 64 mb na allegro, dobry wysietlacz, aparat VGA.. nawet ładny :)...Nie ma anteny. Oczywiscie Mp3.

#48131  autor: eone
 24 sty 2006, 17:12
niby przedzial cenowy 475-500zl, ale moze...autor tematu chcialby wydac ok. 300zl? jak tak to polecam motorole c975.. piekny wyswietlacz, slot na karty TS, mp3, dwie kamerki.. :)

Nokia - Connecting People :-)

#48394  autor: swanno
 25 sty 2006, 14:56
Proponuję nokie 3650 (kupisz na allegro za ok 300zł) lub 3660 (400zł) + karta mmc 512mb(120zł) lub 1gb.
Ma symbiana wiec bez problemu bedziesz słuchal mp3 (mono)
Nagrywał filmy ograniczone tylko pojemnioscia karty.
Robił zdjęcia kamerą z zoomem x10 w rozdzielczosci 1,3mln pix.
Oglądał filmy pełnometrażowe przekonwertowane np. z divxa i zajmujące wtedy 70-100mb.
Bateria trzyma ok 2dni ze wzgledu na duzy wyswietlacz.

polecam

#48538  autor: piotrz
 25 sty 2006, 20:11
swanno pisze:Proponuję nokie 3650 (kupisz na allegro za ok 300zł) lub 3660 (400zł) + karta mmc 512mb(120zł) lub 1gb.
Oglądał filmy pełnometrażowe przekonwertowane np. z divxa i zajmujące wtedy 70-100mb.

polecam
jak to już ktoś napisał, to jeśli on chce mieć mp3, to raczej nie będzie się męczył z dennym MONO :smt009 :twisted:

#48701  autor: tomekk
 26 sty 2006, 10:45
swanno pisze:Proponuję nokie 3650 (kupisz na allegro za ok 300zł) lub 3660 (400zł) + karta mmc 512mb(120zł) lub 1gb.

polecam
Juz padła taka propozycja i juz powiedzialismy dlaczego ta nokia sie nie nadaje...