Hotel pisze:Czy to prawda, że otworzycie Salon Play w mieście Biała Rawska?
Niestety, ale w tym temacie nie mogę się wypowieadać. Jeżeli Salon powstaniem, jego adres znajdziesz na naszej stronie,
www.play.pl.
playonline pisze:Zwroccie uwage, ze w odpowiedzi na zgloszenie jest info, ze dzwoniono do mnie 06.06.2011 a w historii polaczen tego nie ma.
Zapozanałem się z tą odpowiedzia i poprosiłem o przesłanie opisu sprawy. Z tego co sprawdziłem, to dzwoniono do Ciebie (przynajmniej na ten numer telefonu co był w zgłoszeniu) i nasz pracownik rozmawiał z Tobą dobrych kilka minut. Nie wiem, dlaczego mówisz, że tego nie było.
Co do bilingów na "Play24", jak juz mówiłem, to że mi działaja i moim znajomym, nie twierdzę, że u was też tak jest. Niestety, ale nie wiem, co może być tego przyczyną, bo z pewnością nie lokalizacja (poprosiłem znajomą z Gdańska, aby też sprawdziła to u siebie i jej działało). Niemniej jednak, poprosiłem o wyjasnienia stosowną osobę i jak będę coś wiedział, to się z wami podzielę tą informacją.
playonline pisze:A i juz tylko 2 dni? Kiedys bylo 5, pozniej 3 a teraz 2...
Tu nadal nic się nie zmieniło i minimalny czas to 5 dni. Natomiast te 2 dni, to jest w oparciu o prośbę eksperta. Gdyby konsultant, który zamykał to zgłoszenie z Tobą porozmawiał, wówczas powiedziałby Ci to wszystko. Co do samej sprawy, otrzymałeś prawdiłową odpowiedź, zgodną z analizą przez dział sieci. Zapewniam cię, że notatki konsultanta (te z rozmowy z Tobą, na podstawie których przesłał ponowna prośbę o weryfikację), są dokładnie takie, jak opisujesz problem. Odpowiedź została udzielona w zasadzie taka, jaką ją otrzymałeś.
Co do filmiku. Nie twierdzę, że go nie ma, po prostu z tego portalu nie jest mozliwe odtworzenie go w naszej sieci internetowej. Jeżeli to nie kłopot, najlepiej takie filmiki zamieszczać na youtubie, wówczas wszystko będzie mozliwe do odtworzenia.
Co do samej sprawy, oczywiście jak przedstawisz "najświeższe" dane, nie ma kłopotu. Warunek jest jeden, należy być zalogowanym do naszej sieci (najlepiej). Wówczas będzie można to lepiej zweryfikować.
Tak jeszcze mała kwestia ode mnie. Ja rozumiem, że działania naszych "ekspertów" w niektórych kwestiach moga budzić wasze wątpliwości, niemniej jednak zapewniam Was, że to bardzo dobry zespół specjalistów, którzy doskonale znają się na tym, co robią. Rozumiem, że możecie mieć inne zdanie w tym temacie, niemniej jednak, ja zdecydowanie się z nim nie zgadzam i stanowczo twierdzę, że Ci ludzie wykonują bardzo dobrą pracę i rozwiązują szereg trudnych spraw. Ze względu na Tajemnicę Telekomunikacyjną, nie mogę opisywać Wam szczegółów tej pracy i jak ona wygląda, niemniej jednak zapewniam Was, że w mojej ocenie, pogląd który przedstawiacie jest mocno odbiegający od rzeczywistych działań.
qper pisze:Wiem to z doświadczenia. Dlatego wszystkie screeny trzeba słać mailem, a w play24 nie ma podglądu treści zgłoszenia mailowego... takie błędne koło
Zapewniam Cię jednak, że są one przesyłane i konsultanci maja do nich dostęp.
tyger pisze:jestem dopiero miesiąc to oni nie chcą nie mogą podpisać 3 umowy.
playonline pisze:Chodzi o limit aktywacji.
Potwierdzam, że chodzi o limit aktywacji. W tej sytuacji rzeczywiście Sprzedawca powinien zgłosić to indywidualnie i nie powinno byc problemów z kolejną aktywacją. Jeak byś nadal miał kłopoty, daj mi znać.
Pajuch pisze:Play4fouryou2 Postuluje o przyznanie nagrody pieniężnej(albo jakieś bilety do kina dla dwojga tylko bron panie... śmiesznej różowej koszulki od rzecznika bo wstyd) za ciezką prace koledze playonline
Pomyślimy
Tak przyokazji, zapewniam Cię, że Telepolis jest równie popularnym forum, jak FB. Zauważy tylko, ze to forum jest specyficzne, gdyż jest określone tematycznie, natomiast FB, to portal społecznościowy, który "rządzi" się zupełnie innymi zasadami, niż Telepolis. Tu są osoby, które interesują się określoną tematyką lub sprawami (jak wiecie, głónie jest to Telekomunikacja). To tak w małym wyjasnieniu. Mam nadzieję, że Administratorzy Telepolis nie obrażą się na mnie za tą opinię

. Chyba nie poprzekręcałem niczego ważnego

. Jeżeli tak, to przepraszam.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.