andrzejw pisze:Witam ,
Opiszę Wam sprawę mojego przedłużenia . Coś mi się wydaje że zrobili mnie ewidentnie w balona Panie i Panowie z T-Mobile .
03.06.2011 roku przedłużyłem umowę z taryfą rodzina 60 , standardowo 59 pln + sieć rodzinna + 100 MB , odjęto mi punkty EP za zniżkę 100 pln na nowy aparat i wszystko ładnie pięknie wyglądało . Zaraz dostałem sms że nagroda przyznana , zniżka 100 pln.
W niedzielę tj. 05.06.2011 loguję się do IBOA , wszystko cacy wygląda , już nowa taryfa , abo 59 pln .Dzwonię w poniedziałek rano do ERY , już TM aby sie dowiedziec o przesyłkę z tel,miła Pani mi powiedziała że w piątek tj.03.06.2011 około 21 wyszła z magazynu. WIęc powinieniem dostać tel . w pon lub wtorek .
I teraz najlepsze :
Dostaję dziś sms że znizka na nowy aparat z punktów EP została cofnięta , wiec dzwonie do nich i sie pytam o co kaman .
Odpowiedzieli mi że przesyłka wróciła bo nikt nie odebrał ( dziwne to bo nikt nie dzwonił ) i wróciła .I nie mogą teraz wysłać tego ponownie na tych starych zasadach bo system nie przyjmie, bo jest T-Mobile i inne głupoty .Proponują mi warunki nowe co wcale mi nie odpowiadają .
Podejrzewam że ewidentnie i z premedytacją zrobili mnie w balona i przesyłka wcale nie wyszła od nich ,, najlepsze jest to w IBOA mam aktywną taryfę z dnia 03.06.2011 ( co aneks tel. przedłużyłem)
Co o tym sądzicie drodzy forumowicze.
Jasne

Era specjalnie blokowała wysyłka aneksów tuż przed zmianą oferty
Daj sobie spokój z teoriami spiskowymi. Nie jedna osoba tutaj zamawiała aneks w ostatniej chwili i jakoś takich problemów nie było. Ewidentnie zawiniła firma kurierska. Taka sytuacja mogła się przytrafić u każdego Operatora. Najlepiej złożyć reklamację. Nie wiem jak będzie rozpatrzona, ale gdybym to ja podejmował decyzję to uznałbym ją za zasadną.
[ Dodano: 2011-06-07, 19:48 ]
waeren pisze:A ja mam pytanie odnośnie zawsze biznes. Niby można w sieci T dzwonić za darmo, ale jak się wgłębi człowiek w regulamin to już nie jest tak różowo jak na logo T
Niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę, ale wg. mojego rozumienia regulaminu to mogę dzwonić z Polski po całym świecie (oczywiście w sieci T) za darmo, ale jak wyjadę do Niemiec, to już nie mam połączeń za darmo do T bo jestem w roamingu (a niby jedna sieć miała być).....mylę się czy mam rację

Poprawiać Cię nie będę, bo jest dokładnie jak napisałeś. Nielimitowane rozmowy dotyczą tylko połączeń wykonywanych z Polski. Na roamingu płaci się wg stawek roamingowych, będąc nawet zalogowanym do T-Mobile. Za granicą można włączyć pakiety 30 minut za 9 zł.
[ Dodano: 2011-06-07, 19:49 ]
łazęga pisze:st.konsultancie proszę napisz jak to jest, że będąc nowym klientem mogę zamówić HTC Wildfire S, a w i-BOA w promocji internetowej przy przedłużeniu go nie ma?
Nowe podejście do stałych abonentów?
To akurat nie jest kwestia nowy czy stary Klient tylko kwestia IBOA. Nie rozumiem czemu nie zgłosiłeś w dniu dzisiejszym tego problemu do BOA, skoro masz już wybraną taryfę i telefon. W takiej sytuacji zamówiłby Ci go po prostu konsultant. Sam byłem świadkiem dzisiaj takich sytuacji.