• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #48037  autor: michail
 24 sty 2006, 09:44
... o błędach w danych po zalogowaniu się w orange-online chyba już było... najnowszy "kwiatek" - wczoraj sprawdzam a w zakładce Profit mam.... 3138 pkt. - wszystko fajnie, tylko że powinieniem mieć 998 pkt. - wynika z tego, że dostałem friko 2140 pkt. ???????
Najlepsze jest to, że jak wchodzę w szczegóły ostatnich operacji w Proficie to wszystko się zgadza tzn. mam 998 pt. Pod *300 też jest prawidłowy stan... Powiem szczerze, że od grudnia pisałem do BOK-u kilka razy w sprawie podobnych "byków"... a to nie zgadzała się kwota zobowiązania, a to pojawiał się komunikat że w ogóle nie jestemw Proficie i mam się zarejestrować - KOSZMAR - to tak na marginesie platformy prepaidowej Plusa i problemach z systemami u operatorów ;)

#48039  autor: m_franczak
 24 sty 2006, 09:55
Też to dzisiaj zauważyłem - jest to chyba suma wszystkich punktów od początku profitu. Ale początkowo się ucieszyłem. :smt005
Ja "mam" ponad 8000 pkt. :lol:

Mario

#48042  autor: Kaczy
 24 sty 2006, 10:00
No właśnie- w ramach wyjaśnienia (łopatologicznego) :smt005 :smt005
Saldo punktów na początku okresu na dzień 17 marca 2005:
Punkty naliczone w wybranym okresie:
Punkty wydatkowane w wybranym okresie:
Saldo punktów na koniec wybranego okresu na dzień 24 stycznia 2006:

Ostatnia rubryka wskazuje ile mamy pkt. na koncie. Reszta to statystyka za dany okres. :twisted: :twisted:

...::: Made for loneliness :::...

#48043  autor: michail
 24 sty 2006, 10:06
m_franczak pisze:Też to dzisiaj zauważyłem - jest to chyba suma wszystkich punktów od początku profitu. Ale początkowo się ucieszyłem. :smt005
Ja "mam" ponad 8000 pkt. :lol:
Jeśli tak zrobili to głupio - w miejscu gdzie widnieje ta wysoka liczba punktów od zawsze był aktualny stan punktów - i tak było ok - mogliby chociaż dać jakiś opis np." liczba punktów od początku uczestnictwa w programie czy coś" a nie człowiek wchodzi na orange-online w niedziele i ma prawidłowy stan a w poniedziałek rano ma "z księżyca" ponad 2000 pkt. więcej i to bez żadnego wyjaśnienia, bez "zaksięgowania" - tak nie powinno być...

#48067  autor: tomiboss2006
 24 sty 2006, 12:10
ja mma taki problem

mam mixa i w zakladce orange online mma wiecej uslug, wchodze tam i musze pdac numer telefonu, po jakims czasie przychodzi sms z haslem + do tego musze podac kod abonencki ktorym jest 6 ostanich cyfr puk

wszystko ok wchodze ale niemam wszystkich opcji takich jak dane abonenta czy podlglad rachunkow bo do tego czeba kolejny jakis kod abonencki dla konta, tylko skad ja go mam miec ? probowalem tak jak w kodzie abonenckim 6 ostanich cyfr puk i tez nic :(

#48153  autor: tomaszek
 24 sty 2006, 18:30
Musisz iść do salonu orange i poprosic żeby nadali ci kod abonecki do orange on line

#48315  autor: michail
 25 sty 2006, 09:52
... a propo tematu - zniknęła u mnie dziś rano ta kretyńska liczba punktów w Proficie - w ogóle codziennie są jakieś niespodzianki, jak się loguję do orange-online to nigdy nie wiem co tam zobaczę - jakiej zakładki akurat brakuje, jakie błędne dane widnieją przy moim koncie, z jakiej kwoty deklarowanej korzystam obecnie (to się zmienia jak w kalejdoskopie).... możnaby powiedzieć "co rok to prorok" z tym, że tu jest "co dzień to nowa kaszana" ;)