Mam następujący problem - mój tata przedłużył umowę z Orange i podpisał 2 letni kontrakt na taryfę Delfin. Nie rozpisując się zbytnio napiszę tylko, że nie do końca jest zadowolony z tego na co się w ramach tej oferty zdecydował ( np. 5 ''darmowych numerów'' , które tak naprawdę wcale nie są darmowe ). W pierwszym odruchu pomyślałem - kakao się rozlało, jest dorosły, wiedział co podpisuje, teraz musi się męczyć - ale przeglądałem dzisiaj jego Orange on-line, gdzie w zakładce "plan taryfowy" jest coś takiego jak "zmiana planu taryfowego", w którym znajdują się m. in. nowe taryfy Delfin II, Pelikan II i Pantera II.
Jestem całkowicie ciemny jeśli chodzi o korzystanie z Orange, dlatego mam pytanie - czy wyżej opisana opcja oznacza, że mój tata może w trakcie trwania umowy zmienić sobie plan taryfowy na inny ( np. z Delfin na Delfin II? ), czy to tylko jakiś pic na wodę?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Jestem całkowicie ciemny jeśli chodzi o korzystanie z Orange, dlatego mam pytanie - czy wyżej opisana opcja oznacza, że mój tata może w trakcie trwania umowy zmienić sobie plan taryfowy na inny ( np. z Delfin na Delfin II? ), czy to tylko jakiś pic na wodę?
Z góry dziękuję za odpowiedź!