• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#47941  autor: kameT
 23 sty 2006, 20:17
Ja tam w to do końca nie wierzę. Niektórzy po prostu przesadzają, aby zwrócić na siebie uwagę, takie wyolbrzymianie wzbudza zainteresowanie czytelników, co za tym idzie sensacje!
Po części jest w tym trochę prawdy! Na pewno komuś tam nabiło spore rachunaki, ale na pewno nie aż takich! Bez przesady!
W mojej wiosce niedawno pojawiło się kilku domokrążców, którzy chodzili po domach i próbowali wcisnąć ludziom kit, że w TELE2 wyszły nowe promocje i oni włączą je! Kiedy ktoś odp. że już mają promocje i nie chcą innych, namawiali (byli obeznani w tej dziedzinie) i mówili, że muszą sami to sprawdzić! (taa jasne) poprzez wpuszczenie ich do domu, sprawdzą to dzwoniąc na bezpł. biuro klienta!
Bardzo nalegali o wyk. połączenia i wtargnięcie do domu! Złodzieje, bandyci czy oszuści?? Oto jest pytanie...

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#50341  autor: daniel
 31 sty 2006, 20:33
D@rio pisze:
Przemek pisze:No tak też na to zwróciłem uwagę i jakoś takie nieziemskie mi się wydało :wink:
Tylko po co ktoś pisze takie głupoty???? :? Dla taniej sencasji to do Faktu albo do Wybiórczej go...
Nie wiem. Sam bym chciał wiedzieć. No poprostu, tania sensacja. Straszą ludzi jak nie raz wykorzystując media. Pozatym, nawet jak Anglik by się chciał dodzwonić na Nasze polskie "0700" to też mu się to nie uda.
UDA!!! Wlasnie sprobowalem... bedac przekonany ze zacznie cos gadac, ze wykonanie nie mozliwe... a to o dziwo... wiadomo co uslyszalem :evil: :evil: :evil:

NIE PROBOJCIE!!!

Lights are blinding my eyes...
 #52347  autor: togom
 08 lut 2006, 00:43
Przemek pisze:http://img232.imageshack.us/my.php?image=kurier8fs.jpg

Zdarzyło Wam się coś takiego?

(jak tak to współczuję)

W ogóle coś takiego to możliwe jest?Jeśli tak to radzę wszystkim przeczytać,bo nie wiadomo kto do Ciebie dzwoni...ku przestrodze :smt004
PRZECZYTAĆ NIC NIE KOSZTUJE, A WIEDZIEĆ NIC NIE ZASZKODZI

[ Dodano: 2006-02-08, 00:48 ]
Przemek pisze:http://img232.imageshack.us/my.php?image=kurier8fs.jpg

Zdarzyło Wam się coś takiego?

(jak tak to współczuję)

W ogóle coś takiego to możliwe jest?Jeśli tak to radzę wszystkim przeczytać,bo nie wiadomo kto do Ciebie dzwoni...ku przestrodze :smt004
PRZECZYTAĆ NIC NIE KOSZTUJE, A WIEDZIEĆ NIE ZASZKODZI

togom