Kilka tygodni temu podpisałem umowę na panterę. Nie potrafię ogarnąć tej taryfy więc proszę o pomoc

.
1. Dane są rozliczane z dokładnością do 50kb, tak wynika z mojego bilingu. Zgadza się?
2. Dostałem dodatkowy pakiet do Orange na 3 miesiące. W orange online mam napisane, że ważność kończy się 18.08, ale wczytując się w regulamin widać, że nie wyłącza się automatycznie tylko naliczana jest za niego opłata a okres ważności biegnie od pierwszego niepełnego okresu rozliczeniowego. Kiedy więc muszę go wyłączyć? Sierpień to już 4 miesiąc korzystania z usługi.
3. Czy megabajty z pakietu przechodzą na kolejny miesiąc? Wczoraj zostało mi 34,80MB, nie ma opcji, że cokolwiek było pobierane przez GPRS bo telefon był ciągle na wifi. Dzisiaj mam 204,80MB (również ciągle na wifi przed sprawdzeniem). O co chodzi?
4. Czy niewykorzystany dodatkowy pakiet 150 minut przechodzi na kolejny miesiąc? Nie dostałem regulaminu tej usługi.
5. Przed przejściem na abonament miałem jakieś 40zł na koncie. Czy to do mnie wróci czy już po wszystkim?
6. Pierwszą fakturę dostanę za miesiąc?
7. Czy są jakieś warunki do włączenia efaktury? Nie mogę jej włączyć na swoim koncie. Cały czas dostaję smsa "zlecenie jest w trakcie realizacji" i nic z tego nie wynika.