bob pisze:ciezko aby bylo inaczej.
Powinieneś odpowiadać bardziej zrozumiale.
Nawet sam nie zrozumiałem tej odpowiedzi ,czy jest gorsza jakości odtwarzacz MP3 ,czy nie ,albo czy jest taka sama jakość.
Trzeba było udzielić odpowiedzi np. w ten sposób:
Gorsza jakość. Tak sama jakość. Lepsza jakość.
[ Dodano: 2011-05-24, 11:36 ]
Cage pisze:Dziś przypadkowo pytam się w komisie GSM ,czy trafia się model telefonu LG Arena ,a sprzedawca odpowiada, że: "Nie będzie tego telefonu" Pytam się dlaczego

,a on odpowiada ,że: "Pieprzą się"
Według mnie ,to można jemu zaufać ,gdyż w tym punkcie telefony schodzą i nie zalegają na półkach ,a po drugie ,to na używane telefony ,też udzielają gwarancji ,a na dodatek ,to mają swoją sieć sklepów GSM ,a nie tylko jeden punkt.
Sam osobiście się przekonałem wczoraj ,że z tym telefonem LG Arena jest jednak ,coś nie tak.
Wchodzę w mieście do punktu GSM z telefonami jeszcze dobrze się nie rozejrzałem po gablotach ,a sprzedawca się mnie pyta ,co potrzeba
Ja opowiadam ,że potrzebuje i szukam LG Arena ,a on mówi ,że nie będzie miał.
Pyta się ,czy doradzić jakiś inny telefon ,a ja mówię ,że jestem zdecydowany na LG Arena ,a on mówi ,że wcale nie ma telefonów od producenta LG i mieć nie będzie i nawet ich nie skupuje ,ani nie sprowadza.
Powiedział ,że jak się zepsuje LG Arena ,to nie można kupić do niego część ,a po drugie nawet jak jest telefon LG na gwarancji ,to są problemy z naprawą telefonów LG z powodu "kulawego" serwisu.
Nawet ,żeby nie być gołosłowny ,to poprosił ,żeby u niego zobaczył ,ile ma telefonów na sklepie LG i okazało się ,że faktycznie ani jednego telefonu i modelu od LG nie posiada ,a więc mówił prawdę i faktycznie ,coś w tym musi być.