i w tym momencie temat powinien pojsc do zamkniecia, bo to forum dyskusyjne. skoro nie chcesz dyskutowac to po co to wszystko?Mnie nie obchodzi czyjeś zdanie ja podpisuje umowę na faktury i telefon i domagam się stałego łącza telefonicznego
popatrz w RSUT czy przypadkiem nie masz tam zapsu o niedostepnosci uslug (konserwacja itp) i sie zdziwisz...
porownanie komorka do stacjonarnego tez bez sensu.
alez oczywiscie, ze tak i nikt tego nie podwaza. sam zaczales te bezsensowna szarpanine. ja jak i inni napisalismy tylko, ze przecietnemu uzytkownikowy telefonu wystarczy limit nawet ten plusowy to Ty sie obruszylesTomis92 pisze:zresztą to jest indywidualna sprawa kto ile dzwoni
Tomis92 pisze:wykożystam

Ty zalozyles ten temat! kazdy ma prawo w nim sie wypowiedziec i jak widzisz wiekszosc uwaza, ze wysoki limit kredytowy nie jest wcale takim dobrym wyjsciem.
powiedz, ale szczerze - KIEDYKOLWIEK zdarzylo sie Tobie przekroczyc rachunek o dajmy na to 500zl z waznego powodu?
bo wlasnie waznymi powodami argumentujesz posiadanie wysokiego limitu jako dobra rzecz i tym, ze duzo rozmawiasz.
wiesz ile mozna za 500zl przegadac w kraju nie liczac zawartosci abonamentu? jakies 1,5 doby nonstop. nie wspominajac juz o tym, ze jak ktos naprawde duzo rozmawia (rzad 1000 i wiecej minut) to nie bierze abonamentu za 50-60zl.
zalozyles temat, wszyscy tu udzielaja sie, bo maja takie, a nie inne poglady (odmienne od twoich), a wyglada na to, ze po prostu od poczatku chcesz wszystkim pokazac, ze play jest the best, a Ty masz najlepszy limit kredytowy na swiecie, ktory dla zwyklego uzytkownika komorki nic zupelnie nie znaczy.
a jak go przekroczy to uwierz mi, ze zaden operator po weryfikacji tozsamosci nie odlaczy Tobie zadnych uslug.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2011, 21:28 przez thonka, łącznie zmieniany 1 raz.
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet