kowcio pisze:Kurdę, ten temat chyba się nigdy nie skończy.
Patrze ,czytam i sam w to nie wierze ,że moderator wypowiada takie właśnie słowa.
Zamiast się cieszyć ,że temat jest popularny i jest na czasie ,a dzięki temu przez to jest więcej wejść na to forum.
Pomyślałeś przypadkiem ,że też są osób ,które wchodzą specjalnie właśnie na ten temat i czytają żeby ,też wybrać dla siebie telefon, jak ja z gniazdem 3,5mm.
Ja np. specjalnie sobie założyłem tu konto ,żeby nie zakładać podobnego wątku.
[ Dodano: 2011-05-22, 16:26 ]
bob pisze:cóż, sensowne odpowiedzi padły juz na pierwszej stronie tego tematu, obecnie mamy 7. Jak kowcio stwierdził ciągniemy to bezsensownie. Zdecyduj się na coś, bo juz jakby najwyzsza pora.
Bez przesady ,gdyż cały dowcip polega właśnie na tym ,że na pierwszej stronie ,to tylko była polecana Motorola E8 ,która wtedy spełniała wymagania jakie postawił autor tego tematu.
Osobiście kilka krotnie już czytałem wszystkie wypowiedzi tego tematu i dlatego zdecydowałem się ,że podłącze się właśnie do niego.
Dopiero po pewnym czasie ,zdecydował się ,że też może zdecydować na wybór telefonu typu dotykowy lub rozsuwany ,nawet tytuł tego tematu mówi ,że oprócz telefonów typu klapka.
[ Dodano: 2011-05-22, 16:34 ]
kowcio pisze:Jeśli chcesz dotykowy, to kup sobie Samsunga Monte
bob pisze:Co do monte, to ja bym nie polecał, bo dzwiekowo jest po prostu cienki. Nawet na dobrych sluchawkach szału nie ma.
Wcale teraz mnie ,to nie dziwi ,że ten temat teraz się rozwija ,gdyż jeden osoba poleca ,a druga już nie.
Tylko wszyscy jednym chórem polecali model Motorola E8 ,że jest to telefon numer jened wśród telefonów w obudowie klasycznej z wbudowanym gniazdem 3,5mm
Trzeba tylko cały czas pamiętać o tym ,że autor powiedział ,że:
Cage pisze:Wcale ten telefon, nie musi być koniecznie, dedykowany do słuchania muzyki.
Wśród telefonów z panelem dotykowym ,to w tym temacie wszyscy zgodnie polecają model LG Arena