• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.

#477105  autor: rogmaniek
 21 maja 2011, 13:10
joxar1 pisze:niemniej jednak, nie lubię o2
joxar1 pisze:Na o2 moja reakcja była by identyczna jak twoja na T-Mobile
Ok, Twoje zdanie. Postaram się zrozumieć, aczkolwiek trochę mi przykro :wink: Jak już nie będzie marki Era, to tylko pozostaje mi żyć nadzieją, że się kiedyś doczekam O2 PL.
joxar1 pisze:W każdym razie najbardziej ucieszyło by mnie wejście MTS czy life:)
maciek764 pisze:Nie wiem czemu ale te nazwy kojarzą mi się z totalnym zacofaniem technologicznym :P
Też mam podobne obawy. To już wolę mieć te cztery "globalne" sieci w Polsce. Wiadomo jakie, bo jeszcze dwóch brakuje :P

POZdrawiam. :smt006

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#477112  autor: joxar1
 21 maja 2011, 13:31
Obie sieci na Ukrainie nie grzeszą technologią, ale już np. na Białorusi obaj operatorzy mają HSPA+ 21Mbit/s, więc ja bym się tak nie obawiał.
To już wolę mieć te cztery "globalne" sieci w Polsce.
Vodafone'a bym przebolał, ale O-zwei już nie :P

#477117  autor: Marens
 21 maja 2011, 14:07
rogmaniek pisze: Masz przecież inne sieci, jak choćby wkrótce T-Schajse :P
Ja bym chciał rebrandingu PLAY -> Three
joxar1 pisze:Vodafone'a bym przebolał, ale O-zwei już nie :P
Ja natomiast wolałbym bardziej O2 niż Vodafone.
Chociaż moglibyśmy pójść na kompromis Era-> O2, Plus -> Vodafone
T-Mobile won...

#477119  autor: rogmaniek
 21 maja 2011, 14:22
Marens pisze:Ja natomiast wolałbym bardziej O2 niż Vodafone.
Rozumiem :-D
Marens pisze:Chociaż moglibyśmy pójść na kompromis Era-> O2
Niestety taki scenariusz jest już całkowicie przekreślony, mimo małej współpracy odnośnie roaming'u w PL. Z drugiej strony, moim zdaniem, zamieniać niebieskie logo na takie same, tylko trochę ciemniejsze, hmmm... Sam już nie wiem, które logo, dla mnie, jest fajniejsze/milsze dla oka :P
Marens pisze:T-Mobile won..
W 100% się zgadzam, ale niestety dożyłem chwili, gdzie jednak skończyła się Era moja, a nastały czasy T-Schajse :( :x

[ Dodano: 2011-05-21, 14:30 ]
Marens pisze:Ja bym chciał rebrandingu PLAY -> Three
Gdyby P4 nie przejęła Telefónica O2 Europe, to niech będzie już chociaż Hutchison :P Wtedy może zrobili by porządne 3G, także w paśmie 900MHz'ów, rezygnując już z E-GSM. Może i budowa sieci znów nabrałaby tempa. Jakbym się cieszył, gdyby przy wielu szlakach/drogach komunikacyjnych oraz w mniejszych miejscowościach powstawałyby masowo NodeB, chociaż w samym paśmie 900MHz'ów. Cóż, pomarzyć można :wink:

POZdrawiam. :smt006

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#477128  autor: Pawrzes
 21 maja 2011, 15:45
Zamiast spraw technicznych w tym wątku wyszły jakieś bezsensowne gdybania.
rogmaniek, te ciągłe Twoje żale zmiany Ery w T-Mobile w różnych wątkach i komentarzach już stały się nudne...
Zamykam!

Pozdrawiam