• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #476957  autor: zizu09
 20 maja 2011, 20:37
Witam! Brałem w 2008 roku 3-letnią umowę z Playem w taryfie Nowy Mix Play, początkowo nie byłem zainteresowany przedłużeniem, bo z Playem mam same kłopoty, jednak wszedłem na ich stronkę, chciałem sprawdzić ofertę dla przedłużających umowę i przekonali mnie. Oferta RePlay Mixtura mnie przekonała, ale co z tego jak teraz sprawdziłem regulamin tejże oferty i lipa... bo moja taryfa jak zwykle tego nie dotyczy (tylko dla klientów taryfy Play Mixtura)!!!! Tak samo z wszystkimi pakietami w Play - mam tylko jeden pakiet na neta 25mb za 5zł i koniec..... reszta pakietow jest tylko dla użytkowników tejże oferty Play Mixtura...

Moje pytanie: czy jest jakaś oferta dla przedłużających umowę w Play a będących jeszcze w ofercie Nowy Mix (w) Play? Jak zwykle już się podjarałem, że nowa fajna oferta, tanie połączenia, darmowe SMS, fajne telefony a tu lipa - tak samo było z pakietami. Dodali nowe pakiety dla MIXa w Play i oczywiście mojej taryfy nie dotyczyły.. no bo jestem stary klient, związany umową, usadzony to po co mi coś dawać... Zdzierają i tyle.

A więc... liczę na jakąś pomoc.
Pozdrawiam serdecznie ;)
zizu09