• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 10 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

#476464  autor: kerim36
 18 maja 2011, 07:24
jason22 pisze:ale przeciez w 1 sieci mozna miec tylko 1 numer na 1 nazwisko zarejestrowany czy moze sie myle?
mamy wolny rynek, wiec takie obostrzenia to chyba tylko na Bialorusi

[ Dodano: 2011-05-18, 07:26 ]
jason22 pisze:i babka w playu nic mi nie powie ze poiedzmy 10 raz do nich przychodze?? :-D

moze sie okazac, ze nie ma tylu starterow do przenosin :)

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#476465  autor: lordi
 18 maja 2011, 07:48
w pobliskim salonie jak kobieta zorientowała się, że przychodzę co dwa miesiace to mi dała kilka druków i mówiła aby od razu przynosić wypełnione to będzie szybciej, sam byłem zdziwiony, że można to w kółko robić,

#476477  autor: kerim36
 18 maja 2011, 09:34
lordi pisze:w pobliskim salonie jak kobieta zorientowała się, że przychodzę co dwa miesiace to mi dała kilka druków i mówiła aby od razu przynosić wypełnione to będzie szybciej, sam byłem zdziwiony, że można to w kółko robić,
a co to za druki?? przeciez i tak musi dane wklepac do komputera, wiec nie wiem gdzie mozna zyskac na czasie

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#476509  autor: zoltan666
 18 maja 2011, 12:55
Na karte stałego klienta tegoz salonu. ;)

#476552  autor: DanielR
 18 maja 2011, 15:21
kerim36 pisze:a co to za druki?? przeciez i tak musi dane wklepac do komputera, wiec nie wiem gdzie mozna zyskac na czasie
Dokładnie, tak samo musi przecież walnąć pieczątkę punktu i swój podpis na każdym z druków...

#476574  autor: pakierhakierxd
 18 maja 2011, 17:46
Ale ty nie tracisz czasu w salonie i możesz sobie spokojnie usiąść w domu i wypełnić ;-)
Ciekawe czy można wysłać jeszcze na mail ;-)
ale pewnie nie a szkoda ....

Pozdrawiam :)

#476591  autor: forum_tg
 18 maja 2011, 20:13
Możesz chodzić do jednego salonu dowolną ilość razy, nic ci nie powiedzą, poza tym, że na siłę będą wciskali ci abonament (bo mają z tego profity) a z przeniesienia numeru, tylko dodatkową prace.
Więc nie chodź wiele razy - szkoda nóg - idz na raz i powiedzmy przenieś dwa trzy numery, potem jak wytracisz kaskę z konta, to idź po raz kolejny i znów przenieś kolejne dwa/trzy numery.

#476594  autor: KC-KARLOS
 18 maja 2011, 20:16
Ostatnio chyba wprowadzili nawet przenoszenie numeru przez Internet - mam nadzieję, że się nie mylę... :mrgreen:

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#476601  autor: maciek764
 18 maja 2011, 20:45
Tak wprowadzili ale pre-paida to nie dotyczy chyba.

#477420  autor: orli1983
 23 maja 2011, 10:31
czy te 60zl mozna wykorzystac na zakup pakietow internetowych ?

#477421  autor: waeren
 23 maja 2011, 10:40
Nie, bonus jest tylko na krajowe rozmowy głosowe i sms'y. Nie można za niego kupować żadnych pakietów. Jest traktowany jakby już sam w sobie był pakietem.....

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#477436  autor: pustak
 23 maja 2011, 13:10
Witam, wszystkich forumowiczów.

Mam pytanie odnośnie bonusu w Play fresh.
Mianowicie udało mi się pomyślnie przenieść nr z tak taka do play fresh-a.
Doładowałem konto 5 zł dostałem bonus 60 zł.
Teraz wybiorę opcję "Darmowe rozmowy w Play".

Nie wiem tylko czy mogę włączyć "Zbieranie minut"?? Czy to nie koliduje w jakikolwiek
sposób z naliczonym bonusem 60 zł. Powiem szczerze ze nie chciał bym go stracić.
Czy może wiecie jak sumowane są te zbierane minuty. Obok bonusu 60 zł??
I interesuje mnie jeszcze kwestia kolejności rozliczania. Czy minuty zbierane są rozliczone
w pierwszej kolejności czy kasa z bonusa 60 zł??

Pozdrawiam!

P.S. Pierwsza moja obserwacja kasa na zagraniczne sms-y (pewnie tez połączenia międzynarodowe) pobierana z konta głównego nie z bonusowych złotówek.

#477439  autor: przemek910
 23 maja 2011, 13:28
pustak - przeczytaj post wyżej nad Twoim, znajdziesz odpowiedź.

Bonus to inaczej pakiet promocyjnych złotówek, o ile dostepna jest opcja "Zbiera Minuty" w Twoim profilu (darmowe rozmowy) o tyle możesz ją włączyć i nie koliduje z niczym.

Nie jestem pewny czy przy zmianie profilu nie stracisz tych 60 zl.

#477440  autor: Abcn
 23 maja 2011, 13:29
pustak pisze:Czy może wiecie jak sumowane są te zbierane minuty. Obok bonusu 60 zł??
I interesuje mnie jeszcze kwestia kolejności rozliczania. Czy minuty zbierane są rozliczone
w pierwszej kolejności czy kasa z bonusa 60 zł??

Pozdrawiam!

P.S. Pierwsza moja obserwacja kasa na zagraniczne sms-y (pewnie tez połączenia międzynarodowe) pobierana z konta głównego nie z bonusowych złotówek.
Witam
minuty 1 za 2 odebrane są naliczane na odrębnym koncie
[opłata 3 zł z konta gł'ownego (rzeczywistych doładowań) ]
i zużywane przed innymi środkami

Obserwacja twoja jest zgodna z ustalonymi warunkami promocji ;-)
poszperaj lekko na forum, była mowa o tym i innych* ciekawych rzeczach zwiazanych z tym tematem np
*przedłużanie ważności środ.promo.
* Przy ew, zmianie profilu środki promocyjne nie przepadają,
natomiast wszystkie usługi jak np ta '1za2' trzeba włączać i opłacać od nowa
Ostatnio zmieniony 23 maja 2011, 13:34 przez Abcn, łącznie zmieniany 2 razy.

pozdrawiam
A

#477441  autor: Spioszek
 23 maja 2011, 13:30
Za miane profilu nie stracisz 60zł, jedynie stracisz właśnie usługi typu zbieraj minuty, i program doładowań, oraz ewentualne pakiety możesz stracić.

Kase z konta głównego, ta kasa z promocyjnego gdzie masz 60zł i ważność konta przechodzą bez problemu na nowy profil :)

#477444  autor: pustak
 23 maja 2011, 13:43
Dzięki, za szybkie odpowiedzi.

Czyli sprawa jest prosta.
1. Włączam "darmowe rozmowy i sms w play"
2. Włączam "zbieraj minuty 1 za 2"

I jestem spokojny o mój bonus za przeniesienie numeru.
Pozdrawiam kolejny raz!

#477450  autor: Spioszek
 23 maja 2011, 14:36
Dokładnie tak, jeszcze włącz sobie program doładowań jak masz zamiar ładować za 30zł miesięcznie albo więcej to Ci się opłaca :)

#477461  autor: KC-KARLOS
 23 maja 2011, 15:20
darkangel pisze:Dokładnie tak, jeszcze włącz sobie program doładowań jak masz zamiar ładować za 30zł miesięcznie albo więcej to Ci się opłaca
Potwierdzam, fajnie jest coś dostawać więcej. Uwaga! Usługa kosztuje tylko 1 zł i ważna jest 3 miesiące kalendarzowe. W trakcie trwania usługi, nie warto zmieniać profili.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#490141  autor: hesar
 18 lip 2011, 14:00
Witajcie.

Przenioslem numer.
Wybralem damowe smsy przy doładowaniu.
NIE doładowalem jeszcze konta.
Czy straciłem juz bonus 60zł czy moge jeszcze ustawic brak bonusów przy doładowaniu, doładować za 5zł i otrzymać bonus ?

#490143  autor: KC-KARLOS
 18 lip 2011, 14:12
hesar pisze:Witajcie.

Przenioslem numer.
Wybralem damowe smsy przy doładowaniu.
NIE doładowalem jeszcze konta.
Czy straciłem juz bonus 60zł czy moge jeszcze ustawic brak bonusów przy doładowaniu, doładować za 5zł i otrzymać bonus ?
Niestety, dla Ciebie bonus PRZEPADŁ, ponieważ po przeniesieniu numeru wystarczyło doladować się za 5 zł, a później zmienić profil. W tej chwili dostaniesz tylko SMSy po doładowaniach.

• Strona 10 z 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10