Dzięki jeszcze raz za pomoc

Właśnie tak się zastanawiam, po co aktywować taki program doładowań, jeśli otrzymam minuty tylko do Play, które i tak już mam darmowe, bo cały czas będę miał stan darmowy (30zł na pewno będę co miesiąc doładowywał). Ale o takim pakiecie 30zł za 10zł to nie słyszałem. Tzn. raz dostałem smsa że za 5zł dostanę 10zł, to skorzystałem, ale myślałem, że to jest taka okazja jednorazowa. Jednak nie mogę na stronie Play nic znaleźć o tym, mógłbym prosić o linka/kod?
Też jest fajna opcja, że przy przejściu z innej sieci otrzymam 60zł, skorzystam z tego na pewno, bo numer chcę zachować

I poza tym pakietem 30zł za 10zł to już wszystko mam ułożone, wyglądać to będzie mniej więcej tak:
-doładowanie 30zł co 30 dni (darmowe smsy i rozmowy w Play)
-pakiet internetu 9zł (albo mniejszy/większy, w zależności ile będę używał go, na początku wezmę chyba ten 1GB z tych 60zł bonusowych)
-i ten pakiet 30zł za 10zł, jeśli będę wiedział jak tego używać

Miałbym wtedy 41zł do wykorzystania co miesiąc na kontakt z ludźmi spoza Play, więc pewnie bym tyle nawet nie wykorzystał (to jakieś 140 minut będzie).
Ten program doładowań do mnie nie przemawia, i tak mam za darmo w Play, co innego gdyby to było do wszystkich sieci. Także zbieraniem minut nie będę się zajmował, jakoś nie rozmawiam tyle, żeby mi się to opłacało, jeszcze by w jakiejś dziwnej kolejności te minuty szły.
I dotarło do mnie teraz to, że abonament jest dobry, ale dla ludzi którzy rozmawiają sporo, bo wychodzi niedużo za rozmowy (jednak też jest bez rewelacji). To czekam na odpowiedź z tym pakietem