alex1155 pisze:Witam czy istnieje przedluzenie umowy w Tak TAk fonie.?
istnieje, jak nie przedłużysz albo nie wypowiesz, to przejdzie w czas niekreślony. Wiem, że na miesiąc przed można przedłużyć, bo moja mama tak robiła, ale na resztę Twojego pytania nie potrafię odpowiedzieć.
dedeman pisze:Pytanie do osób, którym kończy się umowa w czerwcu: czekacie na nową ofertę (obecna do 31.05.2011) czy przedłużacie teraz? Orientuje się ktoś, czy nowa oferta wchodzi od razu po starej czy mija parę dni zanim coś nowego zaoferują?
ja przedłużyłem 2 numery wczoraj, umowa kończy mi się dopiero w lipcu, nigdy tak wcześnie nie przedłużałem, a zrobiłem tym razem tak ,bo powiem szczerze boję się oferty przedłużeniowej po wejściu T-mobile. To jest znana na świecie firma tak jak Orange czy Vodafone i nie sądzę żeby potrzebowała kampani reklamowej pt.: "tanio jak nigdzie indziej", bardziej oprze się pewnie o politykę prestiżu wmawiając klientowi, że jest drożej, ale prestiżowo i komfortowo (mam nadzieję, że się mylę i oprócz nazwy nic się nie zmieni, a jeśli już to na lepsze i tańsze). Swoją drogą to jak myślicie na kogo T zrzuci koszta związane z ogólnopolską kampanią reklamową, bo nie sądze, żeby sami je przełknęli.