Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
witam wszystkich serdecznie
aktualnie jestem zmuszona wybrać jakiś mobilny internet niestety wynajmuje mieszkanie i wynajmujący nie zgadza się na podpisanie umowy na internet stacjonarny, przeglądałam różne oferty i przypadkowo trafiłam na ofertę orange. proszę użytkowników o opinie zarówno o tej ofercie jak i modemie
Nie powinnaś mieć z nim problemów, Orange ma stabilne łączą, inwestują w nowe technologie więc bierz śmiało. Dopytaj się czy można przetestować usługę - kiedyś coś takiego było, dzięki temu nie powinnaś mieć wątpliwości..
Witam. Mam orange internet na kartę, kupiłem na allegro jakiś czas temu w promocji, miałem chyba 6gb do wykorzystania i w ogóle go nie doładowywałem, ale nie w tym rzecz. Jest możliwości sprawdzenia ile z tego pakietu promocyjnego zostało mi do wykorzystania?
borek891, załóż sobie konto na orange.pl. Następnie w Orange on-line w zakładce "stan konta i pakietów" znajdziesz wszystkie interesujące Cię informacje.