a_lex pisze:W Orange pełno jest takich nieoficjalnych bonusów i przedłużeń - albo mają tak dziurawy system, albo to celowe działanie, bo ludzie są zadowoleni, jak dostaną coś ekstra

Jeśli wiesz o jeszcze jakiś to podziel się nimi w wątku
Promocyjne doładowania Orange. Generalnie jest takie stanowisko Orange że część promocji nie jest powszechnie komunikowanych tylko w ograniczonym zakresie (np wysyłka SMSów do określonych klientów), co nie znaczy że dana promocja jest zablokowana tylko dla wybranych. Dlatego powstał taki wątek na tym forum żeby się nawzajem doinformowywać.
Nie wiem co miałeś na myśli odnośnie dziurawego systemu. Może np to że jeśli jest promocja doładowań i dostajesz coś ekstra na konto promocyjne, ale ważność tego bonusu ma być krótka, ale możesz ją wydłużyć inną promocją (np masz za staż) - tak ma być i tak mówi regulamin, a że nie wszyscy je czytają to nie wszyscy korzystają. Trzeba też umieć korzystać z tego że jest ograniczona ilość subkont (subkonto to takie dodatkowe konto w systemie na którym masz jakieś minuty, złotówki itp - np subkonto "minuty do wszystkich") w ich systemie i jest to prawdopodobne że jeśli dwie różne promocje dają to samo (np minuty do Orange) to że promocyjne minuty będą szły na to samo subkonto, chyba że widzisz (np w Orange Online) że jakaś promocja (np 1000 minut do Orange) ma swoje osobne subkonto. Tak jest z resztą także w innych sieciach, gdzie też się tacy kombinatorzy jak my tutaj dzielą się tym co czym przedłużać. Sieci godzą się na to z prostego względu - gdyby dla każdej promocji trzeba było tworzyć osobne konto, IT miało by pełne ręce roboty. Teraz korzystają oni i my. Dlatego właśnie ja i kolega
Aen Hen Cerbin podpowiadamy np że właśnie minuty do Orange z tajemniczych kodów łączą się z promocyjnymi minutami z doładowania 35zł i bonusem z doładowania przez 8046. Z resztą o tym że można wysyłać kody 25zł na ten nr dowiedziałem się od Ciebie
a_lex, dzięki

.
Edit:
Kod na dzisiaj:
79AGFE56
15 minut do wszystkich na 2 dni