• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#474566  autor: potter28
 06 maja 2011, 20:52
rogmaniek pisze:Co chyba widać po moim profilu
Oj widać ;]
Ale zapomniałeś o Vodafone zamist Plusa ;) Ja bym wolał Orange, T-Mobile, Vodafone i O2 zamist PLAY

#474569  autor: DanielR
 06 maja 2011, 21:00
potter28 pisze:Co myślicie aby w Polsce był Orange, T-Mobile, Vodafone, O2?
Możecie uważać mnie za naiwniaka... :P Ja jednak uważam, że dopiero gdy w Polsce zagości komplet światowych marek (np. ten który wymieniłeś), dopiero wtedy zaczną one tak na poważnie walczyć o klienta ofertami i jakością usług (przecież muszą dbać o swój wizerunek "globalnej marki" także i na naszym podwórku, a przynajmniej powinny).
Może samo Orange to było w Polsce z mało...
Zobaczymy co stanie się po rebrandingu i wejściu T-Mobile, osobiście liczę też jeszcze na Vodafone.
Może dopiero wówczas największe światowe sieci tak naprawdę zaczną się o nas bić...
Jestem w tej kwestii realistą, nie wymagam cudów, ale też nie jestem aż tak wielkim sceptykiem, nie sądzę by polegało to tylko na "okradaniu" Polaków i transferowaniu kasy do "centrali". Chociaż i z tym też należy się liczyć.
Ja w każdym bądź razie jestem za światowymi markami w Polsce. :wink:

#474570  autor: rogmaniek
 06 maja 2011, 21:05
potter28 pisze:Vodafone zamist Plusa Ja bym wolał Orange, T-Mobile, Vodafone i O2 zamist PLAY
To ja bym wolał, aby hiszpańska Telefónica O2 Europe, przejęła właśnie Polkomtela. Niestety szybko się wycofali z tej "gry" o operatora Plusa. Przykładem są Czechy, w których Telefónica O2 Europe przejęła, największą i najstarszą, czeską sieć Eurotel. W końcu Polkomtel to jednak solidna/porządna sieć, odnośnie infrastruktury.

Oczywiście również cieszyłbym się, gdyby sieć O2 PL pojawiła się zamiast marki PLAY. Ciekawe czy tak kiedyś będzie :roll: Chyba ta wersja również jest mało prawdopodobna :P

POZdrawiam.

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!