• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#47344  autor: Anm88
 22 sty 2006, 15:54
No jeśli chodzi o Moto to moze by Ci się spodobało coś z seri A . Są tam słabe aparaty ale ma wiele innych ciekawych funkcji i mają nawet Symbiana jeśli się nie mylę. To są dośc ciekawe telefony i niektóre modele kupisz za dużo poniżej 1000 zł. (A925 chodzą po 800 zł. max.).

#47370  autor: Neutrine Ray
 22 sty 2006, 16:12
Smartphony jednak odrzuce. Pole wyboru sie zaciska :)
Co myslicie o Moto E1000? (cena jest przystena) Lubie motorole za konstrukcje menu i pewne logicznie skonstruowane rozwiazania ulatwiajace uzytkowanie.
Gdzie mozna kupic te Panasonici?!

BTW:
Apropo co myslicie np. o 6670 - moge ja miec po bardzo atrakcyjnej cenie, tez ma Symbiana, a jak przedstawia sie na tle innych phnow ze swoej klasy.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#47391  autor: tomekk
 22 sty 2006, 16:28
Motki E1000 nie bierz... Z reszta piotrz pewnie ci cos o niej dopowie...
Jak masz 1000zł to nie bierz 6670. Ona by była dobra do 700zł! Za 1000zł kupisz juz lepsze telefony. Z reszta mowiłes ze nie chcesz smartphona!

#47394  autor: Neutrine Ray
 22 sty 2006, 16:32
tomekk pisze:Motki E1000 nie bierz... Z reszta piotrz pewnie ci cos o niej dopowie...
Jak masz 1000zł to nie bierz 6670. Ona by była dobra do 700zł! Za 1000zł kupisz juz lepsze telefony. Z reszta mowiłes ze nie chcesz smartphona!
Tak wiem ale ja ja moge miec za naprawde "grosze" fabrycznie nowa za 400zl wiec nie wiem czy jest sens topic szesc stow wiecej czy zadowolic sie wlasnie tym modelem, biore to tez pod uwage. Co do Moto E1000 jej design bardzo mi sie podoba, poczekam na wypoeidz piotrza :)

EDIT:

Szkoda ze D600 nie ma podczerwieni :/

#47405  autor: tomekk
 22 sty 2006, 16:39
Hmmm 400zł za 6670 to moze byc odejrzana sprawa lepiej dobrze sprawdz sprzedajacego!
Jesli uwazasz ze ten fon ci jako tako przypasuje to faktycznie nie ma co wywalac tysiaka na te najnowsze cuda techniki.
Wiesz, wszystko zalezy od twoich wymagan i oczekiwan!

#47411  autor: piotrz
 22 sty 2006, 16:45
Neutrine Ray pisze:
tomekk pisze:Motki E1000 nie bierz... Z reszta piotrz pewnie ci cos o niej dopowie...
Tak wiem ale ja ja moge miec za naprawde "grosze" fabrycznie nowa za 400zl wiec nie wiem czy jest sens topic szesc stow wiecej czy zadowolic sie wlasnie tym modelem, biore to tez pod uwage. Co do Moto E1000 jej design bardzo mi sie podoba, poczekam na wypoeidz piotrza :)
:oops: :oops: :oops:
widzę, że moja opinia o tymtelefonie stała się już legendarna....
ale naprawdę, ten telefon (jak mało który) mi się strasznie nie podobał.zawieszało to to mi się, z tego co pamiętam (nie jestem już pewien) to nie mozna było mieć dzwonka i wibracji, była ogromna, nie było symbiana, irdy, gier, tapet.po zrobieniu zdjęcia gdy się je ustawiło na tepete nie można go było na cały ekran ustawić. jednak to, czego jej nie mogę odmówić to bombowy aparat i miodne mp3...
może to MÓJ punkt widzenia, ale po zamianie na sx1 byłem o wiele szczęśliwszy.
zresztą zawsze byłem DOŚĆ wymagający i każdy mały szczegół niedopracowany mnie irytował i przez coś głupiego sprzedałem 75% moich komórek (np. w 6680 mnie denerwowało mało ramu :) )

#47422  autor: Neutrine Ray
 22 sty 2006, 17:01
ten telefon (jak mało który) mi się strasznie nie podobał.zawieszało to to mi się, z tego co pamiętam (nie jestem już pewien) to nie mozna było mieć dzwonka i wibracji, była ogromna, nie było symbiana, irdy, gier, tapet.po zrobieniu zdjęcia gdy się je ustawiło na tepete nie można go było na cały ekran ustawić. jednak to, czego jej nie mogę odmówić to bombowy aparat i miodne mp3...

hehe szacuneczek za ta wypowiedz, odsuchej secyfikacji o wiele bardziej cenie, dswiadczenia z uzytkowania bo tego nie zastapi nic. Moto E1000 odpada :)
Hmmm 400zł za 6670 to moze byc odejrzana sprawa lepiej dobrze sprawdz sprzedajacego
Nie, to pewniak telefon ogladalem osoboiscie, lezy i czeka na kupno. Apropo jesli ktos bylby zaiteresowany to jest za 600zl od reki :)