• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#47321  autor: mation
 22 sty 2006, 15:28
no k700 powinien byc odpowiedni.
a co do sx1 to coraz bardziej sie do niego przekonuje ale na poczatku jak go kupilem to wydawal mi sie gratem. teraz wydaje mi sie juz nawet calkiem fajny. :)

#47322  autor: bonas
 22 sty 2006, 15:29
piotrz pisze:taaa...kupisz 6680 za 600zł. :-D :smt005
poza tym miał mieć ten telefon radio
chyba zostaje tylko k700i. to bardzo fajny telefon (gorszy od sx'a, ale mimo wszystko) :)
OKI, OKI TO 600 ZL TO SIE SUGEROWALEM TYLKO ALLEGRO( ZDARZAJA SIE TAM TAKIE "OKAZY" ), BO W KOMISIE ZA 600 ZL TO RACZEJ NIE KUPIE
:?

P.S PO CO MI SYMBIAN ? JUZ KIEDYS O TYM PISALEM BO NIE WIEDZIALEM CO TO JEST I DO CZEGO ON BYLBY MI POTRZEBNY ?? :?: :?: :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony 22 sty 2006, 15:32 przez bonas, łącznie zmieniany 1 raz.

#47324  autor: Przemek
 22 sty 2006, 15:31
piotrz pisze:taaa...kupisz 6680 za 600zł. :-D :smt005
poza tym miał mieć ten telefon radio
chyba zostaje tylko k700i. to bardzo fajny telefon (gorszy od sx'a, ale mimo wszystko) :)
Na allegro widziałem za 580 :wink:

#47345  autor: piotrz
 22 sty 2006, 15:55
bonas pisze:
P.S PO CO MI SYMBIAN ? JUZ KIEDYS O TYM PISALEM BO NIE WIEDZIALEM CO TO JEST I DO CZEGO ON BYLBY MI POTRZEBNY ?? :?: :?: :?: :?: :?:
zrób test:
chcesz zmieniać kolejność ikon?
chcesz wgrywać fajne gry i programy?
chesz mieć telefon najlepszy w szkole/pracy/rodzinie?
jeśli odpowiedź na 2 pytania to tak, to symbian jest dla Ciebie.
jeśli odpowiedziałeś na drugie pytanie tak, to też.
jeśli nie to kup k700.

#47462  autor: orB
 22 sty 2006, 17:56
piotrz pisze:chcesz zmieniać kolejność ikon?
chcesz wgrywać fajne gry i programy?
chesz mieć telefon najlepszy w szkole/pracy/rodzinie?
Kolejność ikon można w zwykłych Motorolach bez Symbiana zmieniać, fajne telefony bez Symbiana też są. A jakie to są fajne i niefajne programy? ;)

Wracając do tematu to nie znam telefonu który jest mały, ma karty pamięci, dobry aparat, kamere, bluta/irde i niebyłby egzotyczny (ma byc dostępny w komisie) i kosztuje ok 600zł. motka v635 jest trudno dostępna w komisach, e398 nie ma kamery, se k700 nie ma kart pamięci, sagem myx6-2 - straszny kloc

#47569  autor: piotrz
 22 sty 2006, 20:44
orB pisze:. A jakie to są fajne i niefajne programy? ;)
no np:
smartmovie-odtwarzacz filmów avi na pełnym ekranie
syntemantec antywir- antywirus
xlator- darmowy słownik
readM- program do czytania pełnoekranowo ksiązek
opera- internet (www)
zipman- rozpakowywacz plików "zip"
pwdictaphone- nieograniczony dyktafon i możliwy do uruchomienia jednym przyciskiem
jest tego wiele, dałem tylko niektóre.Poza tym są jeszcze gry z grafiką jak w kompie.

#47611  autor: bonas
 22 sty 2006, 21:31
DZIEKUIJE WAM WSZYSTKIM ZA RADY KOCHANI MOI :P :lol: :-D