Witam! Mam pytanie do Szanownych użytkowników i znawców NOKII 6230i. Jak mam skonfigurować moją skrzynkę e-mail bym mógł odbierać i wysyłać wiadomości? Pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Według mnie ,to najlepiej będzie jak nic nie będziesz konfigurował ,tylko trzeba zainstalować sobie aplikację w tym telefonie Opera mini ,a wtedy korzystasz ,tak samo z przeglądarki w tym telefonie jak np. w stacjonarnym PC lub laptopie ,czyli wchodzisz do swoje poczty i wpisujesz swój login i hasło ,a wtedy czytasz wiadomości i wysyłasz normalnie.
Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
Filmy nie działają na tej Nokii ,gdyż ta Nokia to tylko 3GP z formatów video obsługuje ,a po drugie to żeby takie filmy oglądać ,to jeszcze by trzeba zainstalować Adobe Flash Player.diagoras pisze: A jak jest z serwisem Youtoube?
Nie spodziewaj się cudów ,ten telefon jest już przestarzały technologicznie

Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic