• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #472969  autor: kosaz
 27 kwie 2011, 22:42
Witam!!
Mam pytanie jak chce rozwiazac umowe, przenoszac do innego opa to ile musze czekac na rozwiazanie oferty czy standardem 30 dni czy od razu czy jak ??
dziekuje i pozdrawiam kosaz

w salonie tez nie wiedzieli
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2011, 21:36 przez kosaz, łącznie zmieniany 1 raz.

#473012  autor: KC-KARLOS
 28 kwie 2011, 07:15
kosaz, przenosząc numer, umowa jest rozwiązywana w tym samym czasie, gdy trwa przenoszenie numeru do innej sieci. Twój przyszły operator, do którego chcesz się przenieść, w Twoim imieniu składa wniosek o rozwiązanie umowy i op dawca oddaje numer.

Tak więc w tym przypadku, okres wypowiedzenia nie obowiązuje.
Wypowiedzenie działa wyłącznie, jeśli migrujesz w ramach tego samego operatora z abonamentu na kartę.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#473050  autor: Animatter
 28 kwie 2011, 10:41
Dokładnie jak Karlos20 pisze. Idziesz do operatora u którego chcesz mieć numer i on załatwia wszystkie formalności. Umowa złotówkowa jest umową na czas nieokreślony bez kary umownej więc nawet nie trzeba 30 dniowego okresu wypowiedzenia stosować...

#473173  autor: kosaz
 28 kwie 2011, 21:13
Dziękuwa Wam za info :)

pozdro Kosaz

[ Dodano: 2011-04-30, 22:09 ]
a mam jedno jeszcze pytanice ;P
czy moozna zabrac numer od playa np w poniedzialek a we srode wrocic znowu do playa na ta sama promke ?? bo mnie to najbardziej interesuje lub po jakims dluzszym okresie jak dlugim przenosze nr se do simplusa lub pop`a bo on byl se z ery ten numer wiec tam mi sie nie kce wracac :P z biedronki dokladnie a suma jego cyfr jest 9 :) a poczatek jak koniec mojej lubvi u kturej jest numerem data urodzin :P

#474113  autor: ppp1ppp
 04 maja 2011, 12:27
kosaz pisze:a mam jedno jeszcze pytanice ;P
czy moozna zabrac numer od playa np w poniedzialek a we srode wrocic znowu do playa na ta sama promke ?? bo mnie to najbardziej interesuje lub po jakims dluzszym okresie jak dlugim przenosze nr se do simplusa lub pop`a bo on byl se z ery ten numer wiec tam mi sie nie kce wracac :P z biedronki dokladnie a suma jego cyfr jest 9 :) a poczatek jak koniec mojej lubvi u kturej jest numerem data urodzin :P
masło maślane, numer możesz przenosić dowolnie