slawnokia pisze:rogmaniek
Fajne nazwy,
Dziękuję

Mam nadzieję, że motyw z logo
Era też się podoba. Właśnie chodziło mi o taki
Erowy efekt
Wkrótce wrzucę inne screen'y. Dodam, że to "stare" screen'y, bo z wakacji 2010r., gdy jeden numer, na około trzy miesiące, przeniosłem do PTC, dokładniej Heyah. Tylko po to, by sprawdzić jak działa 3G
Erunii w
POZnaniu i oczywiście dla CI. Przy okazji skorzystałem z promocji podwojeń Heyah.
slawnokia pisze:w Poznaniu CI Ery działa?
Niestety- moja stara Nokia 3510i, w której mam kartę
O2 UK, znów gubi całkowicie zasięg. Będę próbować ją reaktywować, bo CI na niej jest wyświetlane dużymi literami.
Dziś tylko na chwilę

w/w Nokia złapała zasięg i CI się pojawiło: "Piątkowska". Wczoraj w e51 (gdzie mam kartę
Gadu Air) próbowałem ręcznie wybrać GSM PTC. Za pomocą FTD mogę sprawdzać stacje, mimo, że telefon nie loguje się do sieci, o czym było też na forum.

I niestety nie było CI ze stacji na ul. Dożynkowej i drugiej z ul. Warzywnej.
Może znów jest tak, że część stacji nadaje CI, a część nie.
Crockett pisze:W Rybniku i wogóle tam gdzie bawiłem się w sprawdzanie CI bywam na rowerze bo wtedy jest najlepiej obejrzeć to co pokazują nadajniki.
Ech, wspomnienia z 2005 i 2006r., gdy też podróżowałem rowerem po okolicznych miejscowościach i cieszyłem się
Erowym CI. Niestety ta
Era Moja już nie wróci, bo musi się skończyć
[ Dodano: 2011-04-13, 22:17 ]
slawnokia pisze:A to kolejna nazwa Ery gdzie nie wiadomo o co chodzi:
Naprawdę oryginalne CI
arek.85 pisze:dodaje moje screeny z podlogowania się do ery cell id są z gliwic.
Też tak muszę zrobić. Podmienić tapetkę na
Erową. I, gdy będzie CI, zrobić screen'a

I tak karta
Gadu Air nie jest podstawowym numerem. To trzeba będzie przełożyć kartę
O2 UK do e51. Zmienić tapetkę i porobić nowych screen'ów, oryginalnie z zasięgiem i napisem
Era. Ta tapetka z logo
Erunii jest jeszcze ładniejsza, bo trochę ciemniejsze barwy. Zresztą, wcześniej pisałem, że w
blue Motce K1 też miałem taką
Erową tapetkę