Oscypek, ja będę miał kilka o:
1) Wyświetlacz. Czy jego rozdzielczość nie wydaje się trochę mała?
2) Przeglądarkę. Czy ma obsługę kart (a nie samo wyskakujące okienko do reklamy)? Jak z wydajnością? Czy Flash Lite 4.0 działa na
Wrzucie-muzyka i filmy, JuTube, Dailymotion, vimeo, w radiach internetowych? Bo filmiki na stronach często oglądam i raczej bez tego się nie obejdzie u mnie.
3) Aparat. Pomimo bardzo dobrych zdjęć, gdzieś wyczytałem, że jeszcze lepiej mogą wyglądać przez wyłączenie kompresji (czy jakąś inną zmianę) - prawda to? Jest to odczuwalna różnica? Wiem, że będą więcej zajmować, o tym nie musisz przypominać.
4) Wydajność. Czy faktycznie ten telefon bardzo odstaje od innych pod względem szybkości działania? Podaj szybkość w skali 1-5. Dla porównania (moim zdaniem) N79: 2,5-3; KU990: 1-1,5; iP4: 5.
5) Profile. Czy dobrze zauważyłem na teście (film), że po wyjęciu karty SIM jest opcja zmiany użytkownika? Co ona daje, czytaj: co można ustawić oddzielnie dla każdego użytkownika, czyli SIMki?
6) Łamanie. Czy Symbiana^3 można już złamać np. przez HelloOX, żeby instalować niepodpisane programy i mieć dostęp do plików systemu?
7) Wiadomości. Czy jest SWYPE/jest dostępny w aktualizacji/przez aplikację/w ogóle go nie ma? Czy jest on tylko na klawiaturze poziomej/tylko pionowej, czy w obu?

Co polepsza lub wnosi Symbian Anna (czy jak to się tam będzie zwało)?