• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #470602  autor: samek123
 14 kwie 2011, 12:38
Witam.Do tej pory miałem internet orange 1,3 mb po zakończeniu umowy chcieli mi "wciś" 1 mb za tą samą cenę 50zł.Omamiony reklamami neti zadzwoniłem i zakupiłem internet 6mb za 45zł.PO 2 tygodniach czekania na internet przyszło do mnie pismo że nie możliwe jest podłączenie internetu i zostałem w lesie.Postanowiłem zadzwonić do TP tam dostałem taką sama odpowiedź dzwoniłem tak przez miesiąc bez skutku aż w końcu postanowiłem zamówić internet mobilny,niestety działa on źle i limit szybko się kończy.Kilka dni temu zadzwoniłem znów i dostałem ta samom odpowiedź,gdy zapytałem się czy może mnie ona wpisać na jakąś listę to pani powiedziała że nie i że mam zadzwonić za tydźień.Mieszkam W małym mieście gdzie nie ma śieci upc.A radiówki sa ponoc jeszcze gorsze niż mobilny.Wiecie może co zrobić albo znacie jakiś internet bez limitów z w miare dobra szybkościa? Proszę o pomoc :(

#470659  autor: zoltan666
 14 kwie 2011, 18:38
A ten internet w Orange to jaki miałeś, na łączach TP?

#470661  autor: Arturos
 14 kwie 2011, 18:48
Stacjonarny masz w TP ? Jeśli tak to jaki abonament ?

Pozdrawiam Arturos

#470664  autor: samek123
 14 kwie 2011, 19:14
Internet miałem na łaczach tp,telefon aktualnie mam netie(na łaczach tp) zamówiłem wtedy ta netie razem z telefonem .Internetu nie połączyli a telefon został :|

#470667  autor: Arturos
 14 kwie 2011, 19:28
Może brak wolnych portów ? odezwij się na priv

Pozdrawiam Arturos
 #472103  autor: amadeo
 23 kwie 2011, 07:13
prawdopodobnie wszystkie porty zajete-

Obrazek