Ja napisze tak - strona Play (ta obecna) jest srednio czytelna (poprzednia byla dla mnie bardziej przejzysta). Jednak w ostatnich dniach przekonalem sie jak skopana moze byc strona Operatora gdyz z musu posiadam Orange Free (tymczasowo). Ichniejsze "Play24" jest nawet czytelne ale ubogie a strona kiepska. Plusowa takze. Dodatkowo bardzo sie ciesze z zasiegu Play gdyz Orange ma duzo gorszy zasieg (pomimo, ze W4 ma nadajniki tutaj na tym samym maszcie).jojo pisze:Promocje powinny być uwzględnione wszystkie
Ok ale zmieniajac temat. Dzis bylem u siostry i zaskoczylem sie niesamowicie z zasiegiem Playa (w zasadzie Plusa) gdyz dzwonilem z telefonu A (stara Nokia uzywana w ekstremalnych warunkach powiedzmy) na telefon B (SE) i pomimo, ze telefon B posiadal full zasieg Plusa 2G (Play 2G i 3G ma w tym miejscu slaby zasieg) to nie szlo sie dodzwonic. Raz byl komunikat, ze telefon B jest wylaczony, potem, ze jest zajety a przy nastepnych probach, ze jest wylaczony.
Filmik w 3gp w LINK. Slaba jakosc bo nagrywany inna Nokia ale widac zasieg w SE. Dodam, ze na zasiegu Play 2G nigdy taki komunikat mi sie nie pojawil a na Plusie czasami sie przytrafia.