Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Polecam ten wariant z zakupem telefonu poza siecią operatora. Jesteście wtedy wolni i możecie dzięki MNP wybierać najlepszą ofertę.tedy87 pisze:Też to właśnie czytałem i chyba na to się skusimy, bo za 30zł mam i darmowe rozmowy i smsy i pakiet 600smsów do wszystkich i tani internet. A z różnicy którą założyliśmy kupimy chyba telefony na allegro...
A co Wam "zaproponowali"?tedy87 pisze:... Aktualnie mamy oboje w erze abonamenty ale to co zaproponowali na przedłużeniu to śmiech na sali... (inni na start dają więcej...)
Nie, nie, nie tak zdecydowanie.cruel pisze:Przeciez oferta przedluzeniowa w Erze to najlepszy abo na rynku, wiec o co chodzi? 59zl / 360min + 100MB gratis + 2os w Erze rozmowy gratis + 500sms za 5zl. Czego chciec wiecej w tej cenie?
150 smsów wymienne na minuty w stosunku 1:1 (co jest mega głupotą) czyli bardzo mało, jak ja wysyłam średnio 600smsów na miesiąc plus jakieś 4-5 godziny rozmów, oferta słaba, do tego bez internetu co już wogóle w dzisiejszych czasach ją dyskwalifikuje...bp121 pisze:Malo smsów ? 500 + 150, w cenie 69,90 masz i nielimitowane rozmowy do 5 osób!
A telefon bierzesz taki, zebys mogl sprzedac - sprzedajesz, dokladasz i masz to czego chcesz.
Zależy gdzie. Ja też sobie mogę tak gadać, że u mnie Orange nie jest w stanie zapewnić stabilnego korzystania z usług. Ale świat się na moim nosie nie kończy.Co ci z tych darmowych rozmów w Play skoro sieć nie jest w stanie zapewnić stabilnego korzystania z usług.
Bez przesady. Dla rozmów rodzinno-koleżeńskich sieć jest OK i co najważniejsze tanio.Vieslav pisze:Co ci z tych darmowych rozmów w Play skoro sieć nie jest w stanie zapewnić stabilnego korzystania z usług.
Vieslav pisze: No i pamiętaj, że wybierając taryfę ze stanem darmowym po doładowaniu nie będziesz mógł włączyć usługi po jej wygaśnięciu - jedynie doładowanie konta włączy ją ponownie.
Wystarczy, że się przełączy na Profil Podstawowy, wykupi smsy za 6 zł i NR za 10 zł i ma już to co potrzebuje. Bonusy złotówkowe nie przepadną przy zmianie profilu. Przed ponownym doładowaniem zmieni taryfę na DRiSMS w Play i ma znowu to co potrzebuje.Vieslav pisze: więc w przeciwieństwie do Play możesz wykorzystać w całości doładowanie.
Tak samo jak z innych sieci. Dopóki ta sieć się nie ogarnie i jakość usług nie będzie na wystarczającym poziomie nikomu nie polecę. Jeśli chodzi o abonament to jest bezkonkurencyjna, ale prepaidy mają podobne oferty. Nie faworyzuje żadnej sieci, Era ma często problemy z 3G, w Orange czasem jakość rozmowy jest tragiczna i mam jeszcze kilka problemów opisywanych tu na forum, ale bez przesady - smsy wysyłane do mnie na Playa dochodzą po trzech dniach, a w treści, zamiast tego, co powinno być, znajduje się: "/*brakujacy tekst*/". O transmisji danych na poziomie 100kb/s nie chcę wspominać (to akurat testowane w kilku miastach). Play czeka w szufladzie na poprawę.do Play z Heyah dzwoni się za 80 gr