Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
PS: Doładowywałem 6 dni temuwykonywanie połączeń do:06.05.2011 (25 dni)
odbieranie połączeń do: 04.04.2012 (359 dni)
Ja przeniosłem i to cztery numeru. Wprawdzie tylko jeden udało sie przenieść tak jak należy, czyli w ciągu jednego dnia roboczego, a z pozostałymi było trochę problemów. Rozumiem, że Mobilking odrzucił wniosek Play o oddanie numeru. A więc po kolei:toomi pisze:Czy możliwe jest przeniesienie z Mobilking do Play Fresh? Dostałem odmowę od Mobilkinga. Czy komuś udało się przenieść numer?
chudy1125, zgłoś to po prostu P4. Zadzwoń na *500 lub zrób zgłoszenie na Play24 czy wyślij mail'a do nich na adres: [email protected]chudy1125 pisze:ja mam taki problem że przeniosłem numer z tak taka do Playmix 7 kwietnia i do dzis nikt nie moze sie do mnie dodzwonic.Czy ktoś z was miał juz taki problem??
gość w Play twierdzi ze niema pojecia co z tym zrobic.ja moge dzwonic i mój nr sie wyswietla ale jak ktoś do mnie próbuje to w słuchawce słychac NIEMA TAKIEGO NUMERU.
chudy1125 pisze:zgłoszenia już były i to nawet 3.Na e-maila wysłałem zgłoszenie wczoraj i czekam
widac, ze sie gosciowi nie chcialomaciek764 pisze:poszedłem do salonu firmowego. Tam gość się pyta czy mam te karty sim ze sobą. Ja mówię, że nie. A on, że to tak się nie da.
a skad masz te startery?? rozumiem, ze skoro aktywowane tego samego dnia to raczej nie ma opcji, zeby byl na kogos innego zarejestrowany - oczywiscie bedzie widac poprzednich wlascicieli, ale rowniez dobrze widac kiedy kazdy z nich byl posiadaczem.maciek764 pisze:Wrócił i powiedział, że zarejestruje. Tam znów się okazało, że nie mogę zarejestrować numerów bo oba są zarejestrowane na kogoś innego