Hey to mój pierwszy post tutaj jestem nowy uzytkownikiem ale przy przedlużaniu umów jestem specjalistą,moze cos powiem o swoich abonamentach,mam 4 numery abonamentowy w erze i jeden numer abonamentowy blueconnect czyli łącznie 5

w erze jestem od 10 lat

i wlasnie mi się skończyła umowa na blueconnect pozostale telefony w lipcu

złożylem rezygnację z blueconnect na piśmie i wtedy się zaczeło 5 razy dzwonienie

i wogole odebralem i powiedzialem ze chcę ofertę na piśmie i wklejam to proszę ocencie to
Witam,
Dziękuję za nadesłaną korespondencję.
Jeśli rozważa Pan rozwiązanie umowy, informuję, że niezbędne będzie złożenie pisemnej dyspozycji. Wniosek dotyczący rezygnacji z usług (zawierający dane osobowe, numer telefonu oraz odręczny podpis), proszę przesłać na adres:
Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 181
02-222 Warszawa
bądź złożyć osobiście w salonie albo sklepie firmowym sieci Era (pełny wykaz placówek firmowych sieci Era znajduje się na stronie
www.era.pl w zakładce "Sieć sprzedaży").
PTC Era uwzględnia również wypowiedzenia przesłane mailem. Podanie zawierające wymagane dane powinno być zeskanowane i wysłane mailem na adres
[email protected] jako załącznik do korespondencji.
Umowa ulegnie rozwiązaniu po upływie 30-dniowego okresu wypowiedzenia, ze skutkiem na ostatni dzień cyklu rozliczeniowego następującego po dniu wpłynięcia dyspozycji.
Chciałabym jednak zwrócić Pana uwagę na ofertę, która jest przygotowana. Analizując Pana konto widzę, że korzysta Pan z taryfy Data, gdzie przysługuje limit 1GB, natomiast średnia z sześciu ostatnich faktur to 35,35zł.
Mając na uwadze powyższe proponuję niestandardową ofertę w ramach wieloletniej współpracy:
PAKIET USŁUG:
Jeżeli jest Pan zadowolony ze swojego modemu proponuję zapoznać się z warunkami oferty, która maksymalnie obniży ponoszone przez Pana koszty przez okres 12 Cykli rozliczeniowych.
Dostępne rozwiązania:
- blueconnect 29- limit transmisji danych to 1 GB miesięcznie w promocyjnej cenie 29,00 zł z VAT
- blueconnect 39- limit transmisji danych to 7 GB oraz pakiet 50 SMSów do sieci Era i Heyah miesięcznie w promocyjnej cenie 39,00 zł z VAT
- blueconnect 59- limit transmisji danych to 12 GB oraz pakiet 100 SMSów do sieci Era i Heyah miesięcznie w promocyjnej cenie 59,00 zł z VAT
Dodatkowo w ciągu 60 dni od daty podpisania aneksu w taryfie blueconnect 59 może Pan aktywować pakiet blueconnect noc. Usługa umożliwia nielimitowane korzystanie z Internetu w godzinach od 0:00 do 9:00 nie konsumując przy tym limitu danych przysługującego w ramach podstawowego abonamentu Blueconnect. Opłata miesięczna to 5,04 zł z VAT.
WYMIANA MODEMU:
Propozycja ta pozwoli Panu na wymianę modemu na nowy oraz zmianę opłaty miesięcznej na korzystniejszą. Upust do abonamentu uzyska Pan na 24 Cykle rozliczeniowe.
Dostępne rozwiązania:
- blueconnect 35- limit transmisji danych to 3 GB miesięcznie w promocyjnej cenie 34,06 zł z VAT
- blueconnect 45- limit transmisji danych to 7 GB oraz pakiet 100 SMSów do sieci Era i Heyah miesięcznie, a ze względu na to, że ma Pan na jednym koncie i numer komórkowy i numer blueconnect proponuję promocyjną cenę 34,99 zł z VAT
- blueconnect 65- limit transmisji danych to 12 GB oraz pakiet 2000 SMSów do sieci Era i Heyah miesięcznie w promocyjnej cenie 54,99 zł z VAT
Dodatkowo w ciągu 60 dni od daty podpisania aneksu mogą Państwo aktywować pakiet blueconnect noc na warunkach promocyjnych:
- blueconnect 45- opłata za usługę wynosi 5,04 zł z VAT
- blueconnect 65- pakiet jest bezpłatny