• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #467515  autor: mungo
 28 mar 2011, 13:13
Czy jest jeszcze dostępna w sprzedaży promocja "Play na próbę" czy jakoś tak - abonament 1zł ze stanem darmowym (lub 60 minut do wszystkich) na 6 miesięcy dla przenoszących numer. Na stronie operatora w promocjach już nie ma, czy ze sprzedaży też już jest wycofana?

#467519  autor: Forest150
 28 mar 2011, 13:21
To raczej było tak że jak miałeś abonament to mogłeś sobie dobrać właśnie ten abonament za 1zł ale to chyba było w starych abonamentach (nie jestem pewny). :?

#467522  autor: mungo
 28 mar 2011, 13:34
Chodzi mi o promocje dla MNP (przenoszących numer z innej sieci, nie trzeba było mieć niczego w Play). Była taka promocja jeszcze w grudniu 2010. tu news na telepolis Teraz nie widzę jej już na stronie sieci dlatego chciałem potwierdzić że to zlikwidowali.

#467524  autor: Forest150
 28 mar 2011, 13:42
To tak jak myślałem... Czyli że wraz z nastaniem nowych abonamentów już nie ma tego na próbę przy przenoszeniu numeru.

#467525  autor: KC-KARLOS
 28 mar 2011, 13:45
mungo pisze:Chodzi mi o promocje dla MNP (przenoszących numer z innej sieci, nie trzeba było mieć niczego w Play). Była taka promocja jeszcze w grudniu 2010. tu news na telepolis Teraz nie widzę jej już na stronie sieci dlatego chciałem potwierdzić że to zlikwidowali.
Jest nadal ta promocja, mungo :) Sam z niej skorzystałem we wrześniu 2010 r. przenosząc numer z Heyah.
Wejdź tutaj: http://www.playmobile.pl/pl/promocja/pr ... index.html
A to regulamin oferty: http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 5_2010.pdf

#467529  autor: mungo
 28 mar 2011, 13:50
Dzięki Karlos20, nawigację mają fatalną na tej stronie :)

#467606  autor: SACZI
 28 mar 2011, 19:57
Karlos20 pisze:
mungo pisze:Chodzi mi o promocje dla MNP (przenoszących numer z innej sieci, nie trzeba było mieć niczego w Play). Była taka promocja jeszcze w grudniu 2010. tu news na telepolis Teraz nie widzę jej już na stronie sieci dlatego chciałem potwierdzić że to zlikwidowali.
Jest nadal ta promocja, mungo :) Sam z niej skorzystałem we wrześniu 2010 r. przenosząc numer z Heyah.
Wejdź tutaj: http://www.playmobile.pl/pl/promocja/pr ... index.html
A to regulamin oferty: http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 5_2010.pdf
To nie o tą promocję pyta mungo.
Była taryfa Long Play 1", ale po wycofaniu LP moze jej juz nie byc w ofercie.

#467616  autor: KC-KARLOS
 28 mar 2011, 20:39
SACZI pisze:To nie o tą promocję pyta mungo.
Była taryfa Long Play 1", ale po wycofaniu LP moze jej juz nie byc w ofercie.
To dlaczego jest ona na stronie PLAY?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#467651  autor: Jedrker
 28 mar 2011, 23:29
SACZI pisze:Była taryfa Long Play 1", ale po wycofaniu LP moze jej juz nie byc w ofercie.
Jest oferta NMP longplay 1 zł
http://www.playmobile.pl/pl/promocja/pr ... index.html
Sam ostatnio korzystałem z tej oferty i jest jak najbardziej dostępna ;-)

#467694  autor: jgsz3urektc.pl
 29 mar 2011, 11:34
Czy w tym LongPlay za zł jest jakiś chaczyk czy faktycznie przez 6 miesiecy masz za 1 zł 60 min? co potem można przenieść się do jakiegoś innego LongPlay np tego w promocji za niespełna 15zł?

#467701  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2011, 12:19
jgsz3urektc.pl pisze:Czy w tym LongPlay za zł jest jakiś chaczyk czy faktycznie przez 6 miesiecy masz za 1 zł 60 min? co potem można przenieść się do jakiegoś innego LongPlay np tego w promocji za niespełna 15zł?

Po 6 miesiącach od otrzymywania wybranego bonusu (60 minut do wszystkich lub Stan Darmowy do Play), obowiązuje cennik standardowy: 39 gr/min, 18 gr/sms i mms, 12 gr/100 kb. Brak pakietów dodatkowych w tej ofercie. Abonament: nadal 1 zł.
Można skorzystać ze wszystkich ofert taryf głosowych RePlay'a w każdej chwili, lub zmigrować do FRESH'a, bo LONGPLAY 1 ZŁ MNP to kontrakt bezterminowy BEZ KARY UMOWNEJ

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#467704  autor: Jedrker
 29 mar 2011, 12:52
jgsz3urektc.pl pisze:Czy w tym LongPlay za zł jest jakiś chaczyk czy faktycznie przez 6 miesiecy masz za 1 zł 60 min?
Nie ma żadnego haczyka ;-)
Ja wybrałem sobie nie limitowane rozmowy do PLAY ;-)
I faktycznie tak jest ;)
Jedyny haczyk w sumie to taki, że jak zrezygnujesz z eko faktury to zabiorą Ci te darmowe minuty ....
jgsz3urektc.pl pisze:co potem można przenieść się do jakiegoś innego LongPlay np tego w promocji za niespełna 15zł?
Tego nie wiem. Może ktoś inny będzie bardziej zorientowany w tym temacie.

#467705  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2011, 13:13
Z LongPlay MNP 1 zł można skorzystać ze wszystkich ofert taryf głosowych RePlay'a w każdej chwili, lub zmigrować do FRESH'a, bo LONGPLAY 1 ZŁ MNP to kontrakt bezterminowy BEZ KARY UMOWNEJ - pisałem już o tym na poprzednim poście.

#467821  autor: numer1
 29 mar 2011, 22:06
Karlos20 tzn., że jak przejdę do play za 1 zł, to następnego dnia mogę korzystać z dowolnej oferty replay?

#467891  autor: Jedrker
 30 mar 2011, 10:47
numer1 pisze:, że jak przejdę do play za 1 zł, to następnego dnia mogę korzystać z dowolnej oferty replay?
Dokładnie tak ;-)
Ja po tygodniu od podpisania umowy dostałem smsa, że mam przygotowaną ofertę dla stałych klientów :D
:mrgreen:

#467922  autor: KC-KARLOS
 30 mar 2011, 13:44
numer1 pisze:Karlos20 tzn., że jak przejdę do play za 1 zł, to następnego dnia mogę korzystać z dowolnej oferty replay?
Zgadza się, nawet, jeśli wyślesz do nich rezygnację z abo 1 zł MNP (np. przejście do Play Fresh), też Tobie zaproponują ofertę RePlay

#467953  autor: konrad
 30 mar 2011, 16:57
czyli co, nie mogę wł. żadnych pakietów SMS/Min/Internet ? :(

#467959  autor: KC-KARLOS
 30 mar 2011, 17:41
Niestety nie ma tam pakietów. Obowiązują standardowe stawki: 39 gr/min, 18 gr/SMS, 19 gr/MMS, 12 gr/100 kb.

[ Dodano: 2011-03-30, 17:44 ]
Wszystkie opłaty idą poza abonament, bo w LP 1 zł, nie ma Pakietu Złotówek.
Radzę skorzystac z RePlay'a, albo migrację do PLAY FRESH NA KARTĘ.
Sam z tego abonamentu korzystałem, testując Play z numeru przeniesionego z Heyah, ale po 3 miesiącach, zmigrowałem do Fresh'a (lepsze warunki i pakiety).

#468100  autor: kinga_
 31 mar 2011, 11:07
jeśli ktoś chce to przeniesienie numeru, proszę o kontakt na priv. jestem w stanie drogą telefoniczną skontaktować się z Państwem i wysłać kurierem taką umowę :) faktycznie, haczyków brak, brak opłaty aktywacyjne, abonament 1 zł i w tym np. 60 minut do wszystkich sieci przez 6 miesięcy. można w każdej chwili zrezygnować. Pracuję w tym na co dzień, więc jesli chcecie, mogę Wam pomóc. pozdrawiam.

#470634  autor: rafalecito
 14 kwie 2011, 15:04
Karlos20 pisze:Z LongPlay MNP 1 zł można skorzystać ze wszystkich ofert taryf głosowych RePlay'a w każdej chwili, lub zmigrować do FRESH'a, bo LONGPLAY 1 ZŁ MNP to kontrakt bezterminowy BEZ KARY UMOWNEJ - pisałem już o tym na poprzednim poście.
Byłem dzis w salonie, nie da sie skorzystac z innych ofert glosowych wczesniej niz po 3 misiacach, wiec albo Ty opowiadasz bajki albo ten gosc w salonie, moze mi to ktos wyjasnic??

Ponadto rozmawialem dzis rano na livechacie Playa i powiedzieli, ze nie da sie skorzystac z replay.

Ok juz wszystko wiem(dzwonilem na infolinie), bajki opowiadal gosc w salonie (co za ludzie tam pracuja??) takze sorki Karlos20 - miales racje.