Play4you pomóż.Napisałem zgłoszenie do boku
Witam mam problem z internetem na zasięgu 2g play,na 3g playa i 2g plusa się łączy a na 2g nie,wcześniej działał normalnie a dzisiaj patrzę i nie działa,nie wiem czemu tak jest ustawienia itp. mam dobrze skonfigurowane ponieważ by wcale net nie działał ani na 3g play ani 2g plusa.Nie chcę ustawiać na ręczny plusa 2g bo tak się dzieje a tym bardziej nie chcę na stałe ustawić 3g bo bateria mi krócej trzyma,postanowiłem że będę włączać 3g tylko wtedy kiedy będę chciał korzystać z internetu poza miejscem zamieszkania tak to chcę mieć 2g
mam wifi w domu więc przeglądam strony najczęściej przez wifi
ale przez internet komórkowy pobiera mi pogodę,synchronizuje kontakty itp.
Mam nadzieję że da się coś z tym zrobić
Pozdrawiam
Dostałem odpowiedź nie taką jak oczekiwałem
Szanowna Pani,
uprzejmie informuje, że istnieje możliwość założenia blokady w konsekwencji której telefon nie będzie mógł się łączyć z internetem będąc poza strefą zasięgu 3G. Jeżeli zdecyduje się Pani na założenie takiej blokady, wystarczy, że w korespondencji zwrotnej złoży Pani odpowiednią dyspozycję. Jednocześnie informuję, że działanie w zasięgu 3G nie zwiększa poboru energii w telefonie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem poczty
elektronicznej pod adresem:
[email protected] lub poprzez stronę internetową
www.24.playmobile.pl.
Zachęcam do oceny udzielonej odpowiedzi, której można dokonać poprzez wysłanie
darmowego SMSa (w sieci PLAY) na numer: 8009 i wpisanie w treści odpowiedniej cyfry
oznaczającej: 6- doskonale, 5- bardzo dobrze, 4- dobrze, 3- przeciętnie, 2- słabo, 9- trudno
powiedzieć.
Z poważaniem
konsultant back office ds. obsługi klienta
Piszą pani bo nr jest zarejestrowany na moją mamę ale ja opłacam abo:)
Poprzedni nr zgłoszenia: 28817864
Nowy nr zgłoszenia: 28924997
Ps. sprawdziłem działanie netu 2g na zasięgu playa dziś w różnych lokalizacjach poza miejscem zamieszkania(Sokółka i okolice) net normalnie działał
Fajnie że play wprowadził ocenę konsultanta dałem 2 czyli słabo bo nie dostałem odpowiedzi na moje zgłoszenie;)