rossi9 pisze:Prosze o przekazanie zgłoszenia 28732499 do działu technicznego .
No niestety, przykro mi, ale nie zawarłeś szablonu, więc sprawa została do Ciebie zwrócona z prośbą o uzupełnienie danych.
Marens pisze:Dzwoni do mnie ktoś od wczoraj z 790500500, rozłącza się po odebraniu połączania...
Zgłoś to proszę normalnie na infolinię, aby sprawdzili kto tak postępuje i dlaczego.
pakierhakierxd pisze:Da się jakoś sprawdzić kto dzwonił jak podam datę i godzinę połączenia??
Niestety. Byłoby to niezgodne z prawem. Jedyne co możesz ewentualnie zrobić, to zgłosić sprawę na Policję i wówczas oni się do nas zgłoszą w oparciu o postepowanie kto to był i zostanie wytoczona mu sprawa cywilno - karna (o ile do takiej chcesz doprowadzić). Nękanie przez telefon jest karalne.
avt31 pisze:A Play w tym uczestniczy, bo to ich sieć firmuje konkurs.
Nie zawsze tak jest. Często jest to konkurs organizowany w oparciu o naszą infrastrukturę i bazę marketingową, ale nie jest tak, że jesteśmy organizatorem konkursu. Najlepiej odszukaj Regulamin tego konkursu i tam będziesz miał jasno wymienione, kto za niego odpowiada i do tej jednostki możesz składać bezpośrednio reklamację.
jojo pisze:Podobno "odpowiednie" osoby mają się sprawą echa zająć.
Zapewne zostanie to przesłane do technicznego i będą to jeszcze raz weryfikować, choć szczerze wątpię, aby coś znaleźli. Ten temat był już tyle razy poruszany, że chyba wszystko zostało już zrobione. No nic, poczekaj na odpowiedź.
jojo pisze:Jakość połączenia z OK Play jest po prostu tragiczna,
Hmm, a to jest ciekawe.. Raczej nie mamy zgłoszeń, że jest tragiczna jakość połączenia z OK. W zasadzie to nie zauważyliśmy takiego problemu. No ciekawe. Zrób najwyżej zgłoszenie w tej kwestii.
qper pisze:Play4you jeszcze kilka uwag do strony
Przekazano
lemurek pisze:play4you2, widzę że masz jakąś cudowną moc rozwiązywania problemów z play.
Eee tam

. Od cudów był kiedyś taki miły Pan, co chodził po wodzie

(oczywiście nie mam zamiaru nikogo urazić

). Mówiąc zupełnie poważnie, tak naprawdę te sprawy (problematyczne w/g waszej opinii), są rozwiązywane przez konsultantów. Ja jedynie co robię, to tylko składam stosowne informacje, żeby ktoś się temu przyjrzał. Potem sprawa jest rozpatrywana zgodnie z obowiązującymi procedurami i prawem (Regulaminami). Z mojej strony nie mam wpływu na to, jak jest rozpatrzone zgłoszenie. To zawsze zależy od osoby, która zgłoszeniem się zajmuje.
Więc mit o robieniu "cudów" możemy uznać za rozwiązany
lemurek pisze:Nr zgłoszenia to: 28134131.
Przekazałem komu trzeba
jahu_2006 pisze:Ja wszedłem na bloga i obejrzałem slajdy z konferencji
Ok, przekazałem Twoje sugestie.
[ Dodano: 2011-03-18, 10:58 ]
Tak przy okazji, qper, poprawiliśmy wybór kraju z "Austrii" na "Polskę" przy zamawianiu fv. Dzięki za sugestie.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.