utrzymaniowa oferta nowa firma ma tylko ten plus, ze jest tanszy telefon, zdecydowanie lepsza jest rodzina 60 bo minut znacznie wiecej i do wszystkich, pakiet sms/mms 500szt za 5zl... nie ma co porownywac, plusem sa tansze telefony, a co do nazwy taryfy to standardem jest 270min a dodatkowe 330 to oferta specjalna wiec nazwa taryfy jest adekwatna szczerze odradzam NF o ile priorytetem nie jest tani telefon to zdecydowanie lepiej wychodzi rodzina60, ewentualnie pdb80 (o ile ktos wykorzysta go racjolanlnie - wiecej minut do ery i na stacjonarne za dodatkowa oplata 5zl, 10 nr za grosz do ery i na stacjonarne)
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Chcę przedłużyć abo. Standardowa oferta Rodzina 40 to abo za 49zł = 220 min. Czy możliwe są jakieś negocjacje co do mniejszego abonamentu albo większej ilości minut dzwoniąc do BOA? Bo z negocjacją odnośnie telefonu to po przeczytaniu wcześniejszych postów nie ma na co liczyć.
kkrryysstteekk pisze:Chcę przedłużyć abo. Standardowa oferta Rodzina 40 to abo za 49zł = 220 min. Czy możliwe są jakieś negocjacje co do mniejszego abonamentu albo większej ilości minut dzwoniąc do BOA? Bo z negocjacją odnośnie telefonu to po przeczytaniu wcześniejszych postów nie ma na co liczyć.
Ludzie czytajcie chociaż pierwszą stronę tematu.
mam pytanie, bo zostałam chyba w *** zrobiona. została wyengocjowana umowa na kwotę 47 zł, tak jak większość z Was no i dziś zaglądam na konto i mam do zpałacenia kwotę 57 z hakiem, bo niby te 47 zł to było netto. Czy wszyscy zostaliście zriobieni tak w Karola?
Napisz coś więcej bo tutaj wróżek nie malalunia2208 pisze:mam pytanie, bo zostałam chyba w *** zrobiona. została wyengocjowana umowa na kwotę 47 zł, tak jak większość z Was no i dziś zaglądam na konto i mam do zpałacenia kwotę 57 z hakiem, bo niby te 47 zł to było netto. Czy wszyscy zostaliście zriobieni tak w Karola?

Z wersją 32 GB w najbliższym czasie będzie ciężko z dostępnością.boczi pisze:Nawet wersja 32GB jest dostępna?
Za 250zł więcej (650zł) miałbym tego 32GB, więc można jeszcze dopłacić. Teraz mam iPoda 16GB i i tak mało mi miejsca (zawsze tak jest). A gdybym wziął 32GB, miałbym więcej miejsca na soft (szczególnie Navigion - tylko muszę jeszcze poczytać, jak z jego aktualnością) no i muzykę i wideo.
Po 15tej ma do mnie dzwonić babka z SUK, zobaczymy...
W każdym razie - czy szykuje się jakaś nowa oferta ery w przeciągu najbliższych dwóch miesięcy? Ktoś coś wie?
Po 15tej ma do mnie dzwonić babka z SUK, zobaczymy...
W każdym razie - czy szykuje się jakaś nowa oferta ery w przeciągu najbliższych dwóch miesięcy? Ktoś coś wie?

nastepny...boczi pisze: czy szykuje się jakaś nowa oferta ery w przeciągu najbliższych dwóch miesięcy?
juz kilkadziesiat razy bylo pisane, ze wszyscy lacznie ze sprzedawcami w salonach i w BOA dowiaduja sie o ew. zmianach oferty ostatni najczesniej na dzien-dwa przed jej zmiana...
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Jestem nowym na tym forum więc chciałbym wszystkich przywitać.A więc mam kilka pytań odnośnie przedłużenia abonamentu w ERZE?
-Kiedy będzie dostępna dla mnie nowa oferta to znaczy ile miesięcy przed końcem umowy?Wiem że na pierwszej stronie jest opisane ale ja mam dwa abonamenty na jednej umowie i fakturze.Średnia za faktury to ok.100-110 zł na fakturze ale na dwa numery ok 55 zł na jeden numer.
-Czy przy aneksie będę mógł przejść na taryfę multimedialną z jednym tylko numerem a drugim zostać przy taryfie Nowa era i czy opcja z taryfą multimedialną bedzie dostępna od razu na moim koncie IBOA?
-Czy są jakieś kruczki z taryfą multimedialną poza tym że jest mniej minut w pakiecie i jak się nie mylę większe odstępne w razie zerwania umowy?
Wiem że za dużo pytań na raz ale za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny z góry dzięki i pozdrawiam
-Kiedy będzie dostępna dla mnie nowa oferta to znaczy ile miesięcy przed końcem umowy?Wiem że na pierwszej stronie jest opisane ale ja mam dwa abonamenty na jednej umowie i fakturze.Średnia za faktury to ok.100-110 zł na fakturze ale na dwa numery ok 55 zł na jeden numer.
-Czy przy aneksie będę mógł przejść na taryfę multimedialną z jednym tylko numerem a drugim zostać przy taryfie Nowa era i czy opcja z taryfą multimedialną bedzie dostępna od razu na moim koncie IBOA?
-Czy są jakieś kruczki z taryfą multimedialną poza tym że jest mniej minut w pakiecie i jak się nie mylę większe odstępne w razie zerwania umowy?
Wiem że za dużo pytań na raz ale za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny z góry dzięki i pozdrawiam

Witam
Czy ma kto dostęp do rozpiski Suk z telefonami? Bo ta która ja miałem jest już nie aktualna. Z góry dzięki za pomoc.
Czy ma kto dostęp do rozpiski Suk z telefonami? Bo ta która ja miałem jest już nie aktualna. Z góry dzięki za pomoc.
Ta rozpiska jest identyczna z ta co dostałem w salonie. A przedtem na forum podali mi rozpiskę tel po jakiej może mi zaoferować suk. Np jak ponad pól roku brałem swój telefon Samsung i5800 to na rozpiskę normalnej był za 450zł a w rozpiskę suk był za 50zł i w sumie dostałem go za 100zł . Ma ktoś dostęp do takiej?
Nie ma czegoś takiego jak cennik telefonów SUK. Oferta SUK dotyczy tylko abonamentów, ceny aparatów są takie jak w normalnym cenniku.speedzenon pisze:Ta rozpiska jest identyczna z ta co dostałem w salonie. A przedtem na forum podali mi rozpiskę tel po jakiej może mi zaoferować suk. Np jak ponad pól roku brałem swój telefon Samsung i5800 to na rozpiskę normalnej był za 450zł a w rozpiskę suk był za 50zł i w sumie dostałem go za 100zł . Ma ktoś dostęp do takiej?