• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #46380  autor: thundercrash
 19 sty 2006, 17:22
Który fon jest lepszy ? Szczególnie interesują mnie wasze opinie o Sagemie , bo o SE juz sie naczytałem :)

#46382  autor: Vin
 19 sty 2006, 17:28
To świetny telefon, miałem go w rękach przez chcile i wydał się jakiś taki ciężki(może to przez to że maiałem 2 lata M50 i teraz mam CXT70 :roll: )
Ale strasznie denerwowało mnie oranege menu :!:
Deblina tapeta i deblilne kolory :| :?

#46383  autor: Przemek
 19 sty 2006, 17:28
Sagem lepszy.
Lepszy aparat,wyświetlacz.Mp3,możliwość rozbudowania pamięci z 10 mb i lepsza bateria.Ja bym się nie zastanawiał i brał Sagema :wink:

#46390  autor: eone
 19 sty 2006, 17:41
sagem <yes>
ladny, piekny wyswietlacz, slot na karty pamieci, aparat 1.3mpix ogolnie fajny :)
nie wiem, jak to DOKLADNIE jest, ale jak go kupowac to tylko nie w orange, bo podobno rozni sie troche od normalnego sagema myx6-2.. podobno wypadaloby zmienic soft temu z orange, bo ten z orange jest beznadziejny,ale nie wiem jak to dokladnie jest, musze sie jeszcze dowiedziec...

Nokia - Connecting People :-)

#46391  autor: thundercrash
 19 sty 2006, 17:43
A jakj w użytkowaniy , nie zawiesza sie ? Są z nim jakieś kłopoty ?

#46393  autor: Przemek
 19 sty 2006, 17:47
thundercrash pisze:A jakj w użytkowaniy , nie zawiesza sie ? Są z nim jakieś kłopoty ?
Użytkując go :wink: nie zauważyłem,żadnych większych problemów,telefon jest OK.Polecam 8)

#46439  autor: tomekk
 19 sty 2006, 19:35
No w tym zestawieniu wygrywa sagem za lepszy aparat i slot na karty pamieci.
Tylko jak chcesz go kupowac to nie orange menu bo słyszałem ze z tym menu wyswietlacz wyglada jakby miał mniejsza rozdzielczosc i duzo mniej kolorów. Ogólnie to orange menu psuje atrakcyjnosc wyswietlaczy!

#46460  autor: thundercrash
 19 sty 2006, 20:00
Czy to prwada ze sie wiesza gdy jast za duzo na wgrywane .??? Czy oprócz orange mozna go gdzieś jeszcze dostac ( operator, nie allegro czy komis)??

#46466  autor: Slodziak
 19 sty 2006, 20:03
Dla mnie sagem to wymiatacz, znaczy zastanawialem sie miedzy nim a 6630 ale wiadomo co wybrałem (SYBIAN)

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!