• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #46304  autor: Slodziak
 19 sty 2006, 12:15
Nie pisze bo chce zamienić, tylko ciekawi mnie co jest lepsze i dalczego!!??

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#46309  autor: [email protected]
 19 sty 2006, 12:28
haha
jestes niezniczalny :)
moze zrob od razu zestawienie, wszystkich modeli ktore sa aktualnie na rynku :smt005

#46315  autor: Slodziak
 19 sty 2006, 12:43
no tamte to byly dla kolegi, a ten jest dla mnie bo chce sie dowiedziec! :P

a ty nie zaczynaj bo cie znowu pojade i bedziesz mnie prosił na PW zebym cie nie wyzywal

i nie rób OFFTOPICA!!

#46326  autor: [email protected]
 19 sty 2006, 13:13
zdecydowanie lepszy jest 6630
umts
lepszy aparat
szybszy
sx1 mozna by porownac troche do nokii 6600-troche mulasty takie mialem wrazenie bawiac sie nim

P.S. nigdy nie prosilem cie zebys mnie nie wyzywal, wiec nie wymyslaj takich rzeczy !

#46328  autor: makabras
 19 sty 2006, 13:24
jak dla mnie to ze wzgledu na ten bezsensowny uklad klawiatury w sx1 (mogli chociaz zrobic na odwrot jak motce e1000) wiekszosc telefonow bije siemensa, nawet ceglowata nokia 6630

#46329  autor: [email protected]
 19 sty 2006, 13:26
makabras pisze:jak dla mnie to ze wzgledu na ten bezsensowny uklad klawiatury w sx1 (mogli chociaz zrobic na odwrot jak motce e1000) wiekszosc telefonow bije siemensa, nawet ceglowata nokia 6630
wiesz 6630 w porownaniu do sx1 wogole nie wyglada ceglowato :twisted:
a co do tamtego ukladu klawiatury z pewnoscia nie przemawia to na jej plus

#46330  autor: piotrz
 19 sty 2006, 13:27
no ja jakoś bardziej byłem zdowolony z sx1.może dlatego, że nic w nim nie zmieniałem..nawet programów nie wgrywałem.teraz to mój telefon 3/4 "zycia" spędza na kablu usb! i może dlatego z 6680 jestem niezbyt zadowolony.

#46346  autor: tomekk
 19 sty 2006, 15:12
No sx1 to duzo starszy model...
Nie ma umts'u, słabszy aparat, starszy symbian, wolniejszy, dziwny układ klawiatury (aczkolwiek podobno bardzo wygodny!)
Jedyna chyba jego przewaga nad 6630 to irda nooo i radio!

#46459  autor: Slodziak
 19 sty 2006, 20:00
No ze tak powiem to wiele sie dowiedzialem, po prostu nie wiedzialem ktory lepszy, bo SX1 jest taki wychwalany przez niektórych Adminów ze...

#46505  autor: Dragon
 19 sty 2006, 21:03
akurat admini to prawie nie wchodza do tego dzialu :P
SX1 jest dobry ale on jzu jest po prsotu stary, jak dla mnie tez 6630 jest lepsza, chocby ze wzgledu na dobry aparat, no a co do klawiatury to podobno jak sie przywyczai to jest super ale ja sie starsznie mylilem przy pierwszym uzytkowaniu

#46998  autor: Slodziak
 21 sty 2006, 18:28
no chodziło mi o Moderatorów!

#47107  autor: MarcinK
 22 sty 2006, 00:33
pijesz do mnie? :wink:
racja, SX1 to swietny telefon, ale pod jednym warunkiem
Mianowicie trzeba umiec sie z nim obchodzic :wink:

#47233  autor: Slodziak
 22 sty 2006, 12:55
Akurat ciebie Tankian nie mialem na mysli
dzeki za odp. NARA

#47255  autor: MarcinK
 22 sty 2006, 13:29
Myślałem ze o mnie piszesz :lol: w koncu to ja zachwalam Sx1 :-D gdzie tylko sie da

#47320  autor: piotrz
 22 sty 2006, 15:26
no bo to jest najlepszy telefon do 600-700zł! więc czemu go nie zachwalać???