husky pisze:
Przy takich rachunkach to chyba już powinno być 50% zniżki na jabłko, do tego np R170 w tym 1300 min + 2GB net + sieć rodzinna 5 osob za 160 PLN po znizkach z SUK, jak dla mnie oferta lepsza od All Inclusive MAX 145 no iP4 16GB powinnien kosztowac okolo 450 zł + obnizka z era premia.
Widzę, że przy moich rachunkach (średnia +/- 300 pln) jest szansa przebić All Inclusive MAX Playa.
Mówisz o taryfie R170 z 800 minutami (standardowe abo dla przedłużających 189 i iPhone za 199), czy o R170 z 1300 minutami z standardowym abo 199 i iPhone za 449? Czy dla obu da się zejść do 160, a może da się niżej?
Poza tym, te ceny iphonów podaję z oferty na iBOA. Czy to są już może jednak ceny po obniżce? Bo w cenniku obowiązującym od 23.02.2011 widzę cenę 899zł w tej taryfie...
Czy do zniżki 50% na iPhone którą, jak twierdzisz dostanę (jakie jest dokładne tego kryterium?), gdyby do tego dołożyć upust z pkt Era Premia - jaki jest górny pułap zniżki z punktów?
Czy jest opcja obniżenia abo poprzez rezygnację z możliwości aktyw owania usługi Era Rodzinna?
Zmieniło się i w Erze... teraz mam 500 minut gdzie 1 minuta to 3 sms, teraz jest 1 do 1 co ratuje trochę pakiet 500 sms/mms za 5zl - rozumiem, że trzeba go aktywować w ciągu 60 dni od przedłużenia, by móc mieć tą usługę co miesiąc w takiej cenie? Czy schodzi przed wykorzystaniem pakietu 1300 minut czy dopiero po?
Jestem zainteresowany tylko i wyłącznie umową na 2 lata.
Widzę, że tak jak mówicie są iPhone'y w iBOA.
SaCZI pisze:R330 za 250 PLN po zniżce SUK.
To jednak za duża taryfa, ale kusi Era Gold (telefon co rok)...
SaCZI pisze:Może i masz racje, ale jak ktoś płaci 330 PLN z 1 numeru, to R330 jest moim zdaniem idealna
Tak, płacę tyle, ale chciałbym obniżyć koszty chociaż o jakąś połowę przy polepszeniu oferty w stosunku do tej, którą mam teraz
A przy tej taryfie uważam, że warto wziąć jabłko - kusi też mnogość aplikacji (chociaż tu irytuje mnie system dopuszczania ich do marketu) i ergonomia. Innym telefonem, który by mnie interesował to HTC Desire Z, który jednak jest już mniej warty. Szkoda, że to ubezpieczenie telefonu w wyższych taryfach kosztuje 15zł
Pozdrawiam