Tak play4you
Podsumowując sytuację
Fajnie że jakakolwiek reakcja nastąpiła z waszej strony w ten sam dzień nawet, szkoda że pisanie na forum wymusza nieszablonowe podejście do klienta.
Dostałem 80% tego co chciałem, tak więc nieźle zwłaszcza że po pierwszej reakcji dostałem prokliencko (dla mnie to brzmi bierz i odczep się od nas) 100 min extra.
Niestety wyszło na jaw podczas rozmowy że dwukrotnie zostałem wprowadzony w błąd (pomimo iż jak takie rzeczy załatwiam przez telefon dwukrotnie potwierdzam zamówienie z konsultantem - doświadczenie zawodowe, czasem jak się z kimś rozmawia dwukrotnie potwierdzają adres, a później jak ktoś jest pod drzwiami okazuje że sie pomylili

to tak apropo). Okazało się że nie dostane obiecanych 50% rabatu na 3 miesiące ze przedłużenie umowy, ale z racji tego że wogóle się odezwaliście Pan z którym rozmawiałem wyjątkowo kumaty

to wziąłem jeden miesiąc zamiast trzech, ale właśnie tak się powinno działać na klienta miła reakcja a weźmie w zamian 33% a i tak nie jest zły

.
Także in plus wasza reakcja to że się dogadaliśmy i macie zadowolonego klienta chociaż na pewno na minus zasługuje Pani konsultantka, radze dodatkowe szkolenia albo usprawienie systemu potwierdzania zamówien.