mortis pisze:Z tego co jest napisane w cenniku ERY w multimedialnej sa tylko dwie opcje przedluzenia na 24 i 30 miesiecy, zawsze to pol roku krocej niz piszesz.
teraz jest max 30 m-cy, ale początkiem lutego (kiedy otrzymałem ofertę przedłużenia z DHD) dostałem propozycję na 24m-ce lub 36 m-cy (DHD o ile pamiętam 24 m-ce 499pln i 36 m-cy 299pln).
st.konsultant
- piszesz, że raczej nie ma opcji żeby DHD powrócił do oferty (że nigdy się nie zdarzyła sytuacja w której telefon jest wycofany po czym wraca) - a wczoraj iBOA znowu dzwoni, i przemiła Pani udzieliła mi informacji, żebym poczekał z przedłużeniem ponieważ DHD w najbliższym czasie ma się pojawić w taryfach biznesowych

....
Naprawdę już nie wiem co o tym myśleć, na Forum były informacje że jest wycofywany a iBOA twierdziło że czekają na dostawę, teraz odwrotnie - na Forum informacje że raczej nie wróci a iBOA twierdzi że pojawi się w biznesowych... Tak szczerze mówiąc ta sytuacja coraz bardziej mnie irytuje, mija 14 lat w tej sieci, ale przy takiej dezinformacji nie wiem czy chcę "zaliczać" kolejne...Prawdopodobnie jeżeli do końca marca sprawa DHD się nie wyjaśni to "poproszę" Erę o przeniesienie numeru