INTRO pisze:1. Czy po wykorzystaniu pakietu 1Giga dalej mogę korzystać z darmowego internetu bez opłat za transmisję danych, tylko że ze zmniejszoną prędkością? I czy ta transmisja będzie darmowa zarówna na nadajnikach Plusa jak i na nadajnikach Playa?
pakiet jest rozliczany tak samo w roamingu krajowym, po przekroczeniu predkosc spada. Facebook i nk sa darmowe.
INTRO pisze:2. Czy minuty ze stanu darmowego są wykorzystywane w pierwszej kolejności przed minutami wliczonymi w abonament do wszystkich sieci.
stan darmowy to - stan - nie masz jako tako minut podanych poprostu masz za darmo
INTRO pisze:3. Czy niewykorzystane minuty z abonamentu kumulują się przez kolejne miesiące, przez ile, bo wiem, że niewykorzystany pakiet ! Giga przepada tak samo i niewykorzystane minuty w stanie darmowym, nie wiem jaka jest sytuacja w przypadku głównych minut?
tu nie mam pojecia bo do niedawna nie bylo przechodzenia minut i mb
INTRO pisze:4. Czy można w tych taryfach skorzystać z usługi zbieraj minuty? I czy jest ona jakoś dodatkowo płatna? tu sie nie wypowiem bo nie pamietam ;/