Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
GrabashPL pisze:właśnie od dziś mogę przedłużyć umowę przez orange.pl i dzwoniłem w tej sprawie pod numer *400 i pani z którą rozmawiałem stwierdziła że u nich dopiero miesiąc później. więc jednak u konsultanta miesiąc później niż na orange.pl, taką informację otrzymałem bądź jeżeli chcę to u niej mogę przedłużyć ale w kwocie wiekszej niż mam do tej pory więc 199 zl a tyle nie zapłacę niestety
ubuntulnx pisze:A weź sobie człowieku zachwaj te telefony i jak Ci dobrze z Orange, przejdź sobie na kartę, w przeliczeniu każda taryfa będzie tak samo dobra/lepsza jak abo.
30 miesięcy i więcej daje możliwość uprawnienia warunkowego, czyli uprawnienia więcej miesięcy przed końcem.GrabashPL pisze:co do wcześniejszego mojego postu, tak, mam aktualną umowę na 30 miechów (przez własną pomyłkę)
ma to jakieś znaczenie w tym względzie??
A ceny telefonów też jak w ofercie dla nowego klienta? Oczywiście rozmawiamy o orange.plLukaszsz pisze:No i dziś niby pojawiła się dla mnie oferta on-line...
Mam Mixa Optymalnego, a wchodząc w tą niby ofertę wyświetlają mi się oferty w abonamencie i to wszystko dokładnie jak standardowa oferta dla nowego klienta... żadnych bonusów
strona orange płata figle czy raczej nie mogę liczyć tam na nic więcej i tylko *400/*600 zostaje?
Czyli wygląda na to, że u konsultanta da się więcej ugrać. No ale telefony w orange.pl tańsze....podobnoLukaszsz pisze:Tak, identyczne...
A najlepsze jest to, ze orange zawsze reklamuje się w stylu: "przygotowaliśmyy ofertę specjalnie dla Ciebie..."![]()
bez komentarza
Maciek, niestety nie ma go tej chwilipuchalq pisze:Witam,
mozecie sprawdzic stan magazynowy HTC HD2 bo na stronie telefon przepadl. Swoja droga, czeka mnie przdluzenie umowy w Orange. Abo do 100zl z jakims pakietem internetowym i jakis wypasny model telefonu pokroju HD2 (ew. iPhone 3GS). Poprzednia umowa byla na 30msc i kwota zobowiazania 100zl. Jest podobno jakis taki myk ze przy warunkowym uprawnieniu moge juz przedluzyc umowe (a on-line pokazuje mi 23dni teraz) ale kwota musialaby byc wyzsza niz 100zl. Nie da sie wykombinowac jakiegos abo np. dla firm, bo moge taka oferte wziasc i nie wiele wiekszym abonamentem, typu 105zl brutto z pakietem net, zebym mogl juz dzisiaj przedluzyc umowe.
pozdrawiam
Maciek