• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #460610  autor: Szlug11
 19 lut 2011, 21:57
Jestem tu nowy na forum, więc jak by ten post już był to przepraszam ale nie mogłem nic podobnego znaleźć .
Oto moje pytanie : jaki Internet radjowy polecacie, mieszka w Wieczfni Koloni, jest to nie daleko Mławy, tak żeby nie było limitów, bo mam teraz z iplusa ale są niestety limity. Mam jeszcze jedno pytanie czy jak bym chciał założyć Internet z neti to czy musiałbym mieć telefon domowy?

[ Dodano: 2011-02-20, 11:23 ]
To jak doradzi mi ktoś ??
Ostatnio zmieniony 19 lut 2011, 22:11 przez Szlug11, łącznie zmieniany 1 raz.

#487678  autor: maciek764
 08 lip 2011, 13:22
W TP można założyć internet, telefon a potem zawiesić telefon i wtedy się płaci ~20zł zamiast 29zł utrzymania łącza.

#487708  autor: Vieslav
 08 lip 2011, 14:59
Spis dostawców internetu . Bardzo dobra strona, sam korzystam i polecam, można znaleźć ciekawe oferty.

#493387  autor: diorocker
 31 lip 2011, 17:00
Jeżeli żadna oferta internetu nie jest u Ciebie dostępna, bądź nie spełniają one Twoich wymogów, albo masz dosyć awarii z nimi związanych to może internet satelitarny ? Tutaj masz wgląd do większości ofert dostępnych na rynku http://www.internet-satelitarny.eu/index.php