• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 129 z 208
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 208

#459525  autor: centaur
 13 lut 2011, 19:52
GrabashPL pisze:witam, jako że to mój pierwszy post mówię wszystkim cześć.
piszę ponieważ ciekawi mnie czego można się spodziewać przy kolejnym przedłużaniu umowy. mam już numer w orange w abonamencie ponad 4 lata, w najbliższym czasie bedzie mi przysługiwać prawo do przedłużenia. mój aktualny abonament to 100 zl a rachunki coś kolo 120 zł. planuję przedłużyć w planie taryfowym pantera za 99 zl. to co jest oferowane w tym abonamencie przy zakupie przez internet w pełni mnie satysfakcjonuje i zależy mi na niższej cenie telefonu. czy jest jakaś możliwość że konsultant może mi ją obniżyć (cenę telefonu) ?? interesuje mnie nokia n8 (w tym abo za 399zl)
Zawsze istnieje szansa obniżenia ceny za telefon pod *400. Ja ostatnio zszedłem z DHD z 149 do 49 bez najmniejszego trudu ;)

ps. wiadomo, że to smartfon więc pakiet danych to wręcz mus ale .. zastanów się czy nie lepiej będzie brać N8 w Delfinie 99zł bo wtedy jej cena to 1zł ;) Zależnie czy faktycznie będziesz korzystał z netu, który gwarantuje Pantera.

#459533  autor: ubuntulnx
 13 lut 2011, 20:26
centaur pisze:ps. wiadomo, że to smartfon więc pakiet danych to wręcz mus ale .. zastanów się czy nie lepiej będzie brać N8 w Delfinie 99zł bo wtedy jej cena to 1zł Zależnie czy faktycznie będziesz korzystał z netu, który gwarantuje Pantera.
Trochę od rzeczy piszesz. Cena tego telefonu jest taka sama w Delfinie, jak i w Panterze. Musiało Ci się sprawdzić w opcji 36 miesięcy.

Obrazek

#459534  autor: jacek84
 13 lut 2011, 20:27
GrabashPL pisze:witam, jako że to mój pierwszy post mówię wszystkim cześć.
piszę ponieważ ciekawi mnie czego można się spodziewać przy kolejnym przedłużaniu umowy. mam już numer w orange w abonamencie ponad 4 lata, w najbliższym czasie bedzie mi przysługiwać prawo do przedłużenia. mój aktualny abonament to 100 zl a rachunki coś kolo 120 zł. planuję przedłużyć w planie taryfowym pantera za 99 zl. to co jest oferowane w tym abonamencie przy zakupie przez internet w pełni mnie satysfakcjonuje i zależy mi na niższej cenie telefonu. czy jest jakaś możliwość że konsultant może mi ją obniżyć (cenę telefonu) ?? interesuje mnie nokia n8 (w tym abo za 399zl)

A możesz przedłużyc już przez orange.pl ? Bo podobno przez *400 mozna przedłuzyc miesiac pozniej niz przez internet. Taką informację otrzymałem dzwoniąc właśnie tam. Prosiłbym konsultantów o potwierdzenie lub zaprzeczenie

#459535  autor: ubuntulnx
 13 lut 2011, 20:29
jacek84 pisze:Taką informację otrzymałem dzwoniąc właśnie tam.
Zaprzeczam.

Obrazek

#459537  autor: GrabashPL
 13 lut 2011, 20:40
ubuntulnx pisze:
centaur pisze:ps. wiadomo, że to smartfon więc pakiet danych to wręcz mus ale .. zastanów się czy nie lepiej będzie brać N8 w Delfinie 99zł bo wtedy jej cena to 1zł Zależnie czy faktycznie będziesz korzystał z netu, który gwarantuje Pantera.
Trochę od rzeczy piszesz. Cena tego telefonu jest taka sama w Delfinie, jak i w Panterze. Musiało Ci się sprawdzić w opcji 36 miesięcy.
dokładnie, za 1 zł jest na 36 miesięcy, mnie interesuje tylko i wyłącznie max 2 lata
a tak z innej beczki co dokładnie proponują przedstawiciele?? raczej jakieś dodatkowe pakiety czy niższe ceny telefonów??

#459541  autor: Marens
 13 lut 2011, 20:51
jacek84 pisze:A możesz przedłużyc już przez orange.pl ? Bo podobno przez *400 mozna przedłuzyc miesiac pozniej niz przez internet.
Przez internet oferta pojawia się kilka dni wcześniej niż na *400.

#459543  autor: jacek84
 13 lut 2011, 21:05
ubuntulnx pisze:Zaprzeczam.

marens pisze:Przez internet oferta pojawia się kilka dni wcześniej niż na *400.

No to ja już sam nie wiem :) Na orange.pl po przeliczeniu dni wychodzi mi 9 kwietnia, a pod *400 twierdzą uporczywie, że 8 maja :D

#459565  autor: pomaranczowy
 13 lut 2011, 23:00
Jacek, od pewnego czasu można korzystać z uprawnienia warunkowego u konsultanta. Dzięki tej opcji możesz przedłużyć umowę szybciej niż na orange.pl.

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)

#459566  autor: centaur
 13 lut 2011, 23:06
ubuntulnx pisze:
Masz rację.. nie spojrzałem na czas trwania umowy.

#459567  autor: jacek84
 13 lut 2011, 23:11
pomaranczowy pisze:Jacek, od pewnego czasu można korzystać z uprawnienia warunkowego u konsultanta. Dzięki tej opcji możesz przedłużyć umowę szybciej niż na orange.pl.

A co to znaczy warunkowego, i ile można wcześniej?? ;) Byłbym zainteresowany ;)

[ Dodano: 2011-02-13, 23:23 ]
pomaranczowy pisze:Po 9 miesiącach od ostatniego przedłużenia można skorzystać z takiego uprawnienia.
Ale trzeba spełnic jakies warunki? Ostatnio przedłużałem w kwietniu 2009 interesowala by mnie opcja z telefonem, prosze o blizsze informacje.

[ Dodano: 2011-02-14, 07:43 ]
Dzwoniłem na *400 w sprawie warunkowego przedłużenia umowy i miły Pan poinformował mnie, że przedłużenie to jest możliwe tylko dla umów trwających min. 30 miesięcy (moja jest na 24)... Po chwili jednak powiedział, że mogę meilem wysłac do nich prośbę o możliwość wcześniejszego przedłużenia umowy, która w ciągu 2 tygodni zostanie rozpatrzona najprawdopodobniej pozytywnie. :D Proszę konsultantów o wypowiedź na ten temat. Jeśli jest taka możliwośc to mogę któremuś z Was podac numer na PW do sprawdzenia jak wygląda faktycznie moja sytuacja...

#459586  autor: sosen
 14 lut 2011, 09:34
wcześniej była możliwość przedłużenia umowy po 9 miesiącach teraz tj od lutego dopiero po 24 miesiącach trwania umowy czyli tylko umowy które były podpisane na 30 lub 36 miesięcy. Ale maila wysłać zawsze możesz.

#459612  autor: jacek84
 14 lut 2011, 11:42
sosen pisze:wcześniej była możliwość przedłużenia umowy po 9 miesiącach teraz tj od lutego dopiero po 24 miesiącach trwania umowy czyli tylko umowy które były podpisane na 30 lub 36 miesięcy. Ale maila wysłać zawsze możesz.
Ach, gdybym ja to wiedział w styczniu :) No trudno trzeba bedzie poczekac do kwietnia...

#459615  autor: pomaranczowy
 14 lut 2011, 11:45
Jacek, przepraszam za błąd. Pisząc wczoraj tę wiadomość zupełnie zapomniałem o tej zmianie.

#459616  autor: jacek84
 14 lut 2011, 11:47
pomaranczowy pisze:Jacek, przepraszam za błąd. Pisząc wczoraj tę wiadomość zupełnie zapomniałem o tej zmianie.
Nic się nie stało :) Ja już tak mam, że się dowiaduje za późno ;)

[ Dodano: 2011-02-14, 11:55 ]
Kwestia tylko teraz tego czy faktycznie jest tak, że u konsultanta można przedłużyc miesiac pozniej niz na orange.pl?? Dzis miły Pan podał mi dzien 19 maja a wczoraj był to 8 maja :) Na orange.pl nadal jest to 9 kwietnia... Ktoś chyba się mija z prawdą

#459626  autor: pomaranczowy
 14 lut 2011, 12:28
Pomijając kwestię uprawnienia warunkowego to na orange on-line można rzeczywiście przedłużyć wcześniej. Co do uprawnienia u konsultanta to bym Ci sprawdził ale dzisiaj mam wolne. Jak będziesz chciał to zobaczę jutro :)

#459648  autor: derekpl
 14 lut 2011, 15:15
Witam

Jak to jest w planie Dopasowanym, jest to plan kwotowy czy minutowy, czy roaming jest rozliczany z kwoty zobowiazania, czy wszystko jest platne extra?
Ostatnio zmieniony 14 lut 2011, 17:48 przez derekpl, łącznie zmieniany 1 raz.

#459663  autor: jacek84
 14 lut 2011, 16:48
pomaranczowy pisze:Pomijając kwestię uprawnienia warunkowego to na orange on-line można rzeczywiście przedłużyć wcześniej. Co do uprawnienia u konsultanta to bym Ci sprawdził ale dzisiaj mam wolne. Jak będziesz chciał to zobaczę jutro :)

To już chyba nie ma znaczenia ponieważ zależy mi najbardziej na nowym telefonie (stary sie sypie) i raczej będę przedłużał na orange.pl jeśli nigdzie indziej wcześniej się nie da...

Ale powiem szczerze, że przez chwilę miałem nadzieje, że się uda już teraz ;) Niestety, "nadzieja matką głupich" :)

#459667  autor: dariutka
 14 lut 2011, 17:33
hey. poszukuje cennika telefonów dla Orange oferta dla firm 60?

#459715  autor: OrangeDlaFirm
 14 lut 2011, 21:48
dariutka pisze:hey. poszukuje cennika telefonów dla Orange oferta dla firm 60?
cennika nie znajdziesz, bo plan taryfowy dostępny tylko dla przedluzenia umowy (zakladajac, ze obecnie masz taki sam). Dodatkowo ceny dla przedluzenia beda zalezne od paru czynnikow.

derekpl pisze:Witam

Jak to jest w planie Dopasowanym, jest to plan kwotowy czy minutowy, czy roaming jest rozliczany z kwoty zobowiazania, czy wszystko jest platne extra?
Oferta dopasowana to nadal plan taryfowy Optymalny, więc Twój pakiet złotówek z abonamentu wymienny jest na: połączenia głosowe, smsy, mmsy do wszystkich i wideo rozmowy w sieci Orange.

Jesli jestes na etapie przedluzania umowy, mozesz polaczyc kilka promocji w ramach przedluzenia :).

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#459719  autor: dariutka
 14 lut 2011, 22:24
OrangeDlaFirm pisze:
dariutka pisze:hey. poszukuje cennika telefonów dla Orange oferta dla firm 60?
cennika nie znajdziesz, bo plan taryfowy dostępny tylko dla przedluzenia umowy (zakladajac, ze obecnie masz taki sam). Dodatkowo ceny dla przedluzenia beda zalezne od paru czynnikow.

w tym roku kończy mi się właśnie umowa i miałam nadzieje ze zobaczę w jakiej cenie są teraz telefony dla firm 60...

a można wiedzieć co to są za czynniki przedłużenia? jakieś wymogi itp.

i bardzo dziękuje za informacje...
  • Strona 129 z 208
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 208
  • 1
  • 127
  • 128