m_stett pisze:chodzi mi o to, czy jest on sztywny, nieruchomy, czy może daje się zaobserwować pewną ruchomość, luźność przy dotyku
W moim przypadku również da się zauważyć pewną ruchomość, chociaż o wypadnięciu nie ma mowy.
Nie ma to jednak (potwierdziłem empirycznie) wpływu na ewentualną możliwość wniknięcia tam wody, która spowoduje szkody.
Nie testowałem swojego solida pod kątem wnikania wody do środka

Traktuje go jak zwykły telefon, czyli staram się w miarę możliwości nie narażać go na ekstremalne warunki.
Ramirez pisze:Wydaje mi się że nareszcie naprawili błąd polegający na tym że podczas pisania sms ze słownikiem T9 przestał się zawieszać. Od czasu wgrania ostatniego softu ani razu nie zawiesił mi się telefon od tego a poprzednio z raz na 100 smsów była taka historia. Tyle zauważyłem

Dobrze wiedzieć że naprawili ten problem, bo to zawieszanie się na pisaniu SMS-ów jest bardzo irytujące.
[ Dodano: 2011-04-14, 14:45 ]
W dniu dzisiejszym Play uruchomił 3G w paśmie 900 MHz w mojej miejscowości liczącej nie całe 2000 mieszkańców, a tym samym stał się jedynym operatorem w okolicy świadczącym takie usługi. Jestem z tego powodu bardzo zadowolony

W niedługim czasie dzięki tej inwestycji Play, będzie zdobywał coraz więcej klientów. To z kolei przełoży się na jeszcze tańsze koszty dzwonienia do znajomych (stan darmowy). Normalnie nie mogę się przyzwyczaić do widoku na telefonie

wyświetlający pełny zasięg 3G