Moja matka, jest zadowolona dużo rozmawia i bateria trzyma z 6 dni, sms sporadycznie pisze.
Co do GPS to 100% darmowa nawigacja o ile przy włączaniu jej wybierzesz aby nie łączył się z internetem bo jakbyś się zgodził to by kosztowało połączeniem z internetem.
W Warszawie myli się za każdym razem w 1 miejscu przy wjeździe z Tamki na most świętokrzyski na mapie telefonu i w rzeczywistości jest lekki skręt w lewo, a strzałeczka i głos mówi w prawo ;P nie wiem czy tylko ten model tak ma czy każdy, ale aktualizacja map nie pomogła.
Podczas wyjazdu nad morze (nie za aktualizowałem mapy) a że był remont to wyprowadziła nas na "dobrą" drogę ale nie ukończoną.
Znad morza w góry (Jelenia Góra) (mapa za aktualizowana) gps poprowadziło bez zarzutu. Tylko nigdy nie wybieraj najkrótszej trasy, gdyż prowadzi po polnych drogach ale doprowadziła
Po za tym dokładnie tłumaczy na którym pasie mam jechać jak jest np rozwidlenie na prawo i lewo "Trzymaj się prawej strony", nie spóźnia się z komendami.
Nie ma funkcji omijania korków ani fotoradarów, po prostu mapa + punkt gdzie jesteś i docelowy i trasa, mi to wystarcza pamiętać trzeba ze to tylko GPS a nie myślący sprzęt.