2 lutego pozmieniały się ceny m.in C6. Nie sądzę, żeby zmieniali ceny tylko na chwilę.keyzee pisze:A czy ptaszki ćwierkają o cenie tej Nokii C6 w abo R40?Będzie jakaś zmiana cen słuchawek czy tylko dojdą nowe?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A ja mam jeszcze pytanie do st.konsultanta czy potrafisz powiedziec tak pi razy drzwi za jaki czas może sie pojawić w erze HTC Desire 2 jeśli jego premiera będzie najprawdopodobniej za tydzień na MWC? Z tego co pamiętam ( a moge sie mylić ) to HTC desire HD pojawił się w erze chyba jakos po 2 miesiącach od premiery?
Nie mam pojęcia niestety.darkwater00 pisze:A ja mam jeszcze pytanie do st.konsultanta czy potrafisz powiedziec tak pi razy drzwi za jaki czas może sie pojawić w erze HTC Desire 2 jeśli jego premiera będzie najprawdopodobniej za tydzień na MWC? Z tego co pamiętam ( a moge sie mylić ) to HTC desire HD pojawił się w erze chyba jakos po 2 miesiącach od premiery?
Guciu pisze:Jak już st. konsultant tak odpowiadasz:D Czy jakieś zmiany w pakietach biznes się szykują? W ofercie lub w telefonach/cenach ?
Nie pytajcie mnie o takie rzeczy

Mam pytanie przy przedłużeniu umowy to co mnie interesuje :
Multimedialna rodzina 80 (89zl)
z telefonem HTC Desire HD (499zł)
Czy jest możliwość aby zamiast sieci rodzinnej wziąć np wybrane 5 osób ( tak mam teraz) w jakiejś promocyjnej cenie?
Czy telefon HTC Desire HD jest w miarę na stanie czy trzeba długo czekać?
Multimedialna rodzina 80 (89zl)
z telefonem HTC Desire HD (499zł)
Czy jest możliwość aby zamiast sieci rodzinnej wziąć np wybrane 5 osób ( tak mam teraz) w jakiejś promocyjnej cenie?
Czy telefon HTC Desire HD jest w miarę na stanie czy trzeba długo czekać?
Ale daj mi znać jak możesz wtedy jeśli mogę prosićst.konsultant pisze:Guciu pisze:Jak już st. konsultant tak odpowiadasz:D Czy jakieś zmiany w pakietach biznes się szykują? W ofercie lub w telefonach/cenach ?
Nie pytajcie mnie o takie rzeczyJa tego nie wiem
O takich rzeczach dowiaduję się dzień, czasem dwa wcześniej niż trafia przeciek do netu.

Do końca lutego chcę przedłużyć umowę w erze. Dlaczego w multimedialnych taryfach nic nie daje się ugrać? Czy to jest kwestia tańszych telefonów czy czego?
Czy istnieje coś takiego jak usługa pocztowa - by odbieranie i wysyłanie poczty nie schodziło mi z paczki blueconnecta?
Ewentualnie czy da się ugrać (średnia rachunków ok. 80 zl) od ponad 10 lat w erze, taryfa Rodzina 99 zł - paczkę blueconnect 2 gb?
Czy istnieje coś takiego jak usługa pocztowa - by odbieranie i wysyłanie poczty nie schodziło mi z paczki blueconnecta?
Ewentualnie czy da się ugrać (średnia rachunków ok. 80 zl) od ponad 10 lat w erze, taryfa Rodzina 99 zł - paczkę blueconnect 2 gb?
Bo tak jest i już. Klient dostaje tel. w niższej cenie, więc to powinno być wystarczającym argumentem.pawi pisze:Do końca lutego chcę przedłużyć umowę w erze. Dlaczego w multimedialnych taryfach nic nie daje się ugrać? Czy to jest kwestia tańszych telefonów czy czego?
Coś chyba jest dla urządzeń BlackBerry, a po więcej informacji należy udać się tutaj.pawi pisze:Czy istnieje coś takiego jak usługa pocztowa - by odbieranie i wysyłanie poczty nie schodziło mi z paczki blueconnecta?
Temat stażu był tutaj wałkowany "ze 150 razy" - nie ma on wpływu, tak jak średnia rachunków (jedynie przy średniej 150-200 zł i wzwyż można dostać upust 50% na tel.).pawi pisze:Ewentualnie czy da się ugrać (średnia rachunków ok. 80 zl) od ponad 10 lat w erze, taryfa Rodzina 99 zł - paczkę blueconnect 2 gb?
Pozostaje wybrać Rodzinę 140 za 149zł lub Multimedialną Rodzinę 140 za 139zł.
P.S. Warto najpierw poszukać chociażby na stronie Ery lub na forum informacji, a dopiero potem ew. pytać się.
...:::DiAbOlO:::...
Witam
Posiadam 10 abonamentów telefonicznych w erze (taryfy biznesowe Nowy PB) oraz 5 abonamentów na blue connect. Moje rachunki miesięczne to ponad 1900 zł netto. Powoli zbliża się czas przedłużania niektórych umów. Troszkę poczytałem ten temat i mam następujące pytania:
1) Czy dobrze rozumiem, że w negocjacjach z doradcą mogę bez problemu wymagać przy przedłużaniu abonamentów telefonicznych 40%-50% zniżki np. w taryfach Nowa Firma, rabatów na zakup telefonów?
2) Co można wynegocjować przy przedłużaniu abonamentów "blue connect z laptopem"?
3) Chciałbym mieć podgląd z jednego panelu na e-bilingi w całej firmie. Czy można tak zrobić, żeby logując się na jeden numer w I-BOA móc zarządzać wszystkimi numerami? Ten doradca twierdzi, że nie jest to proste, że złożył jakiś wniosek i trzeba poczekać. Czy rzeczywiście tak jest czy to ściema?
Z góry dzięki za wszystkie wskazówki
Posiadam 10 abonamentów telefonicznych w erze (taryfy biznesowe Nowy PB) oraz 5 abonamentów na blue connect. Moje rachunki miesięczne to ponad 1900 zł netto. Powoli zbliża się czas przedłużania niektórych umów. Troszkę poczytałem ten temat i mam następujące pytania:
1) Czy dobrze rozumiem, że w negocjacjach z doradcą mogę bez problemu wymagać przy przedłużaniu abonamentów telefonicznych 40%-50% zniżki np. w taryfach Nowa Firma, rabatów na zakup telefonów?
2) Co można wynegocjować przy przedłużaniu abonamentów "blue connect z laptopem"?
3) Chciałbym mieć podgląd z jednego panelu na e-bilingi w całej firmie. Czy można tak zrobić, żeby logując się na jeden numer w I-BOA móc zarządzać wszystkimi numerami? Ten doradca twierdzi, że nie jest to proste, że złożył jakiś wniosek i trzeba poczekać. Czy rzeczywiście tak jest czy to ściema?
Z góry dzięki za wszystkie wskazówki
Witam!
przeczytałem kilka ostatnich stron tematu (od 02.02.2011 zmienił się cennik). i chciałbym się sprawdzić czy moje przypuszczenia są prawdziwe.
na wstępie zaznaczę, że priorytetem jest jak najniższa cena abonamentu, ewentualnie telefonu - ilość minut/usług ma marginalne znaczenie.
oferta z telefonem, taryfa R20 (100min) za 29pln - było pisane że jest możliwość uzyskania upustu na abonament. czy to nadal obowiązuje i jaki jest ten upust?
przeczytałem kilka ostatnich stron tematu (od 02.02.2011 zmienił się cennik). i chciałbym się sprawdzić czy moje przypuszczenia są prawdziwe.
na wstępie zaznaczę, że priorytetem jest jak najniższa cena abonamentu, ewentualnie telefonu - ilość minut/usług ma marginalne znaczenie.
oferta z telefonem, taryfa R20 (100min) za 29pln - było pisane że jest możliwość uzyskania upustu na abonament. czy to nadal obowiązuje i jaki jest ten upust?
03.06.2011r. kończy mi się umowa i teraz dostałem już możliwość przedłużenia umowy na n/w warunkach
Rodzina 40 - 49,00 zł abonament. W tym 240 minut do wszystkich i sieć rodzinna 2 osobowa przez cały okres trwania umowy.
Czytając posty innych wygląda na to że nic więcej nie da sie utargować na chwilę obecną. Czy ktoś z Was dostał upust na abonament w R40 lub dodatkowo pakiet smsów itp.?
Rodzina 40 - 49,00 zł abonament. W tym 240 minut do wszystkich i sieć rodzinna 2 osobowa przez cały okres trwania umowy.
Czytając posty innych wygląda na to że nic więcej nie da sie utargować na chwilę obecną. Czy ktoś z Was dostał upust na abonament w R40 lub dodatkowo pakiet smsów itp.?
Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl
http://www.forum-soccer.home.pl
Prometo pisze:03.06.2011r. kończy mi się umowa i teraz dostałem już możliwość przedłużenia umowy na n/w warunkach
Żadnej z tych dwóch opcji nie dostaniesz w tej taryfie.
lukas63 pisze:Przedłużyłem umowę i mam sieć rodzinną za free w cenie abo. Jak się aktywuje te nr telefonów do sieci rodzinnej?
http://bsp.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... c_rodzinna
Przecież tam jest tylko sposób uruchomienia usługi. Cena za usługę jest uzależniona od taryfy na koncie. Jeśli masz sieć rodzinną za darmo to nie ma znaczenia w jaki sposób to aktywujesz i tak będzie darmowa.lukas63 pisze:tylko, żeby mi nie zabuliło za to kasy, bo mam to w cenie abo - bedzie 0zł jak zrobię jak w tym linku?