Nic więcej nie wywalczysz.
[ Dodano: 2011-02-07, 19:25 ]
lady007 pisze:Ale czy moge przedłuzyć umowę 3 miesiące po zakończeniu się starej?
Możesz przedłużyć nawet rok po wygaśnięciu umowy. Będziesz miała umowę na czas nieokreślony i cały czas ofertę na koncie. Inna sprawa, że mogą Ci się niektóre upusty pokończyć (na abonament albo usługi dodatkowe).
[ Dodano: 2011-02-07, 19:26 ]
darkwater00 pisze:
BTW nie ma mozliwości ugrania jakiejś wiekszej ilości minut w taryfach multimedialnych w SUK przy okazji przedłużania umowy?
Nie ma.
[ Dodano: 2011-02-07, 19:27 ]
JC pisze:Witam,
Kończy mi się umowa na jeden z numerów i w związku z tym mam kilka pytań, do których odpowiedzi pomogą mi podjąć właściwą decyzję. Aktualna taryfa na numer, który chcę przedłużyć to NE 20 w promocji z telefonem (abonament 25zł). Numer ten wziąłem dla mojej mamy, która wykorzystuje telefon wyłącznie do dzwonienia. Minuty zawarte w abonamencie do tej pory były wystarczające (numer należy do 3 os. sieci rodzinnej), więc nie sądzę by coś się zmieniło w tym aspekcie. Teraz chciałbym przedłużyć umowę, wybierając ofertę z telefonem i skłonny byłbym zdecydować maksymalnie na abonament Rodzina 40, jednak chciałbym trochę jeszcze poczekać na jakieś zmiany w cennikach telefonów i dokładniejsze informacje na temat zniżek na abonamenty. I tu moje pytania. Ponieważ umowa kończy mi się 20 lutego, to czy po tym dniu, nadal mogę ją przedłużyć na preferencyjnych warunkach, łącznie z drobnymi negocjacjami? Czy po dacie obowiązywania aneksu (i również umowy), warunki podpisywania kolejnego aneksu w jakiś sposób się zmieniają (zwykła promocja, jak dla nowych abonentów)? Czy komuś udało się coś wynegocjować w taryfie Rodzina 40 lub Rodzina 20? To właściwie wszystko, co chciałbym wiedzieć.
Nie ma znaczenia kiedy przedłużasz. Warunki są takie same w momencie umowy terminowej i bezterminowej.
[ Dodano: 2011-02-07, 19:30 ]
musiek pisze:szarzeski pisze:Powiedźcie jak często Era zmienia cenniki telefonów i ofertę bo kurcze nie widzę nic ciekawego przy R60 czy R80 tak do 200pln..
może ktoś zna odpowiedz, bo to dość cenna informacja jak ktoś przedłuża umowę może wstrzymać się kilka dni i poczekać na nowy cennik słuchawek
Nie ma żadnego szablonu na zmiana cennika.
Obecnie zmiana była 2 lutego i nie ma raczej co liczyć na kolejną jakąś rewolucyjną zmianę. Ewentualne zmiany będą raczej polegały na wprowadzeniu jakiś pojedynczych nowych modeli.
p.s
Jak ktoś czeka na Iphona 4 to będą prawdopodobnie dopiero ok 22 lutego dostępne, natomiast Nokia C 6 może się pojawić w połowie lutego.